Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş İstanbul'da demir yüklü kamyonet çocukların üstüne devrildi

İstanbul'da demir yüklü kamyonet çocukların üstüne devrildi

Başakşehir'de demir yüklü kamyonet devrildi, 3 çocuk yaralandı. Kamyonetin freni boşalınca kaldırıma devrilen araçtaki demirler çocukların üzerine düştü. Yaralılar hastaneye kaldırıldı, sürücü ise polis merkezine götürüldü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İstanbul'da demir yüklü kamyonet çocukların üstüne devrildi
KAYNAK: İHA

İstanbul Başakşehir'de bir demir yüklü kamyonet, freninin boşalması sonucu kaldırıma devrildi ve içindeki demirler üç çocuğun üzerine düştü. Olay, Başakşehir Altınşehir Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Kamyonetin sürücüsü Nazım T., yokuş aşağı seyrederken fren boşaldı ve aracın kontrolünü kaybederek kaldırıma çarptı.

Çocuklar Ambulansla Hastaneye Kaldırıldı

Olay sırasında kaldırımda yürüyen üç çocuk, kamyonetin içindeki demirlerin altında kaldı. Çevredekiler durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, demirlerin altında kalan çocukları kurtararak ambulansla hastaneye götürdü. Yaralı çocukların durumlarının ciddi olmadığı belirtildi.

Sürücü Polis Merkezine Götürüldü

Olayın ardından sürücü Nazım T. ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Devrilen kamyonet ise çekici yardımıyla kaldırıldı. Kaza nedeniyle sokakta güvenlik önlemleri alındı ve polis ekipleri inceleme başlattı. Çocukların kısa sürede hastanede tedavi altına alındığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı

Hatay'da seyir halindeki otomobil cayır cayır yandı