Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Banyoda bebeği doğurup çöpe atan anne gözaltına alındı

Banyoda bebeği doğurup çöpe atan anne gözaltına alındı

Mersin'de çöp konteynerinde bulunan bebeği çöpe atan kadın ve ailesi gözaltına alındı. Kadın, banyoda doğum yaptığını ve ölü bebeği poşete koyarak attığını iddia etti. Kamera kayıtlarıyla suçları tespit edilen aile adliyeye sevk edildi. Bebeğin annesinin Tokat'tan gelip planı uyguladığı belirtildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mut
Banyoda bebeği doğurup çöpe atan anne gözaltına alındı
KAYNAK:   İHA

Mersin'in Mut ilçesinde, çöp konteynerinde bulunan poşet içindeki bebek cesedinin annesi ve ailesi gözaltına alındı. Olayın detaylarına göre, kadın, 14 gün önce "işe başladım" yalanıyla taşındığı ilçede banyoda doğum yapmış ve bebeği ölü dünyaya gelince poşete koyarak çöpe atmış.

Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Olay, Meydan Mahallesi'nde meydana geldi. Bebeğin cansız bedeni, atık toplayan bir kişi tarafından çöp konteynerinde bulundu. Polis ve sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı ve bebeğin cesedi morga kaldırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek olayı aydınlatmaya çalıştı.

Polis İncelemeler Sonucunda Şüphelileri Tespit Etti

Polis ekipleri, kamera kayıtlarını inceledikten sonra bebeğin çöpe atıldığı noktayı tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucunda, bebeği attığı iddia edilen Y.Ç. adlı kadının annesi F.Ç. ve dedesi M.Ç. ile birlikte gözaltına alındı. Şüpheliler, ifadeleri alındıktan sonra adli makamlara sevk edildi.

Planın Tokat'ta Yapıldığı İddia Edildi

Soruşturma devam ederken ortaya çıkan bilgilere göre, bebeğin annesi Y.Ç.'nin hamile kaldığı sırada ailesine böyle bir plan yaptığını anlattığı belirtildi. Baba M.Ç. ise olaydan haberi olmadığını iddia etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray PAOK'u ağırlıyor! UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanı

Galatasaray PAOK'u ağırlıyor! UEFA Avrupa Ligi'nde heyecanı