Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Isparta'da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: Çadır Kurmuşlar

Isparta'da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: Çadır Kurmuşlar

Isparta'da jandarma ekipleri, uyuşturucu operasyonu düzenleyerek bir şahsın iklimlendirme düzeneğiyle uyuşturucu madde ürettiği ikametgahına baskın yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Isparta'da Büyük Uyuşturucu Operasyonu: Çadır Kurmuşlar
KAYNAK: İHA

Isparta'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, bir şahsın ikametinde uyuşturucu madde üretmek için iklimlendirme düzeneği kurduğu tespit edilerek yakalandı ve hakkında adli işlem başlatıldı.

Operasyon Detayları

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapanlara yönelik bir operasyon düzenledi. Yalvaç İlçesi'nde gerçekleştirilen operasyonda, bir şahsın evinde uyuşturucu madde üretmek için özel bir iklimlendirme düzeneği kurduğu bilgisi üzerine harekete geçildi. Operasyon sonucunda, bir adet iklimlendirme çadırı, 100 gram esrar maddesi, 2 kök kenevir bitkisi, 5 adet fan ile 3,5 kilogram katı ve sıvı bitki gübresi ele geçirildi.

Adli İşlemler Başlatıldı

Şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanma ve bulundurma suçlarından adli işlem başlatıldı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk ve Rus İş İnsanları Antalya'da Buluştu: İşte Buluşmadan Detaylar

Türk ve Rus İş İnsanları Antalya'da Buluştu: İşte Buluşmadan Detaylar