Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Bursalı Çiftçiye İstanbul’da Enginar Vermiyorsun Dayağı

Bursalı Çiftçiye İstanbul’da Enginar Vermiyorsun Dayağı

İstanbul Maltepe'de bir kafede buluşan Bursalı enginar üreticisi zorla senet imzalatmak isteyen toptancı ve adamları tarafından darp edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Bursalı Çiftçiye İstanbul’da Enginar Vermiyorsun Dayağı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İstanbul Maltepe'de bir kafede buluşan Bursalı enginar üreticisi Ergün Yılmaz, zorla senet imzalatmak isteyen toptancı ve adamları tarafından feci şekilde darp edildi. Yaklaşık 8-9 kişi tarafından darp edilen Ergün Yılmaz olay anını ve öncesini net bir şekilde anlattı.

Ergün Yılmaz: ‘Ödemesini yaptığım senedimi iade etmedikleri gibi, benimle yeniden zorla sözleşme ve senet imzalamak için şiddet uyguladılar. Ölsem de bu adamlara bir daha ürün vermem’  diye  yaşadığı olay hakkında konuştu. Olay anı güvenlik kameralarına yansıdı. 

 zorla yeni bir sözleşme ve senet imzalatmak istediler, 8-9 kişi tarafından saldırıya uğradı

Bursa'nın ünlü enginar üreticilerinden Ergün Yılmaz, iş görüşmesi için İstanbul Maltepe'de bir kafeye davet edildi. Daha önce ticaret yaptığı toptancı, bu yıl da uygun fiyata ürün almak istedi ancak Yılmaz, ticaretin sona erdiğini ve daha önce peşin aldığı ücret karşılığında verdiği senedi geri istediğini belirtti. Ancak toptancı ve adamları, Yılmaz’a zorla yeni bir sözleşme ve senet imzalatmak istedi. Bu durumu kabul etmeyen çiftçi, 8-9 kişi tarafından saldırıya uğradı.

"Zorla sözleşme imzalatmak istediler kabul etmeyeyince sarp edildim"

Yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan Ergün Yılmaz, “Daha önce ticaret yaptığımız bu kişiler bana yeniden çalışmak ve senet imzalamak için zor kullandı. Kabul etmeyince darp edildim ve beni zorla kaçırmaya kalkıştılar. Kafedeki insanların yardımıyla canımı zor kurtardım” dedi. Yılmaz, saldırganlar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu ve bir daha bu kişilerle asla çalışmayacağını belirtti.

Şahit de olay esnasında darp edildi

Olay sırasında Ergün Yılmaz'ın yanında bulunan ve darp edilen Hüseyin Büyükdağ, yaşadıklarını anlatarak, “Toptancının adamları gelir gelmez önümüze bir senet koydular ve 'Bunu imzalayacaksınız' dediler. Ergün, 'Bizim size borcumuz yok' dediğinde olay iyice gerildi. Ergün kalkıp gitmek istedi, ancak birden saldırı başladı. 8-9 kişi Ergün’e vurmaya başladı, ben de bu esnada darp edildim” ifadelerini kullandı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı

Olayla ilgili İstanbul polisi tarafından soruşturma başlatıldı. Ergün Yılmaz, yaşadığı saldırıya rağmen bu kişilerle bir daha ürün ticareti yapmayacağını belirterek, saldırganların adalet önünde hesap vermesi gerektiğini söyledi ve yetkililere seslendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ekvador Quito'da Orman Yangını Nedeniyle Olağanüstü Hal İlan Edildi

Ekvador Quito'da Orman Yangını Nedeniyle Olağanüstü Hal İlan Edildi