Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Lüleburgaz'da Zincirleme Kaza: 19 Kişi Yaralandı

Lüleburgaz'da Zincirleme Kaza: 19 Kişi Yaralandı

Lüleburgaz'da sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme kaza 19 kişinin yaralanmasına sebep oldu. Olay yerine hızla müdahale edilirken, güvenlik önlemleri artırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Lüleburgaz'da Zincirleme Kaza: 19 Kişi Yaralandı
KAYNAK: İHA

Kırklareli'ne bağlı Lüleburgaz ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen zincirleme kaza, büyük bir endişeye neden oldu.

Lüleburgaz - Çorlu istikameti otoban çıkışında gerçekleşen kazada, 6 araç birbirine zincirleme şekilde çarpıştı. Yaklaşık 50 metre arayla 2 farklı servis aracı da kaza yaptı. Kazanın meydana geldiği noktada, bazı araçlar bariyerleri aşarak yolun kenarına çıktı. Kazada 19 kişi yaralandı ve hemen olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, hızla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şokuyla baş etmeye çalışan servis yolcuları, yol kenarlarında bekleyerek durumu takip etti. Kaza nedeniyle ulaşım kısa süreliğine durdu ve trafikte aksamalar yaşandı. Kazaya müdahale eden ekiplerin çalışmaları sonrasında, normal trafiğin sağlanması için önlemler alındı.

İki Kaza Yan Yana

Güvenlik Tedbirleri Alındı

Yetkililer, kaza sonrasında güvenlik önlemlerini artırdı ve benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli tedbirlerin alınacağını belirtti.

İki Kaza Yan Yana2

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fatsa'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: Bir Kişi Yaşamını Yitirdi

Fatsa'da Otomobil Uçuruma Yuvarlandı: Bir Kişi Yaşamını Yitirdi