Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Avcılar'da Yabancı Uyruklu Şahıs Araç Çaldı: Ortalığı Birbirine Kattı

Avcılar'da Yabancı Uyruklu Şahıs Araç Çaldı: Ortalığı Birbirine Kattı

İstanbul Avcılar'da, Fas uyruklu ABD vatandaşı Nassim D., bir araç bayisinden otomobil çaldı. Kaçış sırasında çok sayıda araca çarparak 3 kişiyi yaraladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Avcılar'da Yabancı Uyruklu Şahıs Araç Çaldı: Ortalığı Birbirine Kattı
KAYNAK: İHA

İstanbul Avcılar'da, Fas uyruklu ABD vatandaşı Nassim D., bir araç bayisinden otomobil çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı ve şüpheli, kaçış sırasında birçok araca ve motosiklete çarparak 3 kişinin yaralanmasına neden oldu. Şahıs, Yenibosna E-5 karayolunda polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık Olayı ve Kaçış Anı

Olay, İstanbul Avcılar'da E-5 yan yolundaki bir araç bayisinde meydana geldi. Fas uyruklu Nassim D., müşteri gibi bayiye girerek bir araçla ilgilendi. Satış temsilcisiyle pazarlık yaptıktan sonra temsilcinin kısa bir süreliğine uzaklaşmasını fırsat bilen şahıs, aracı alıp kaçtı. Kaçış sırasında çevredeki vatandaşlar, aracın önünü kesmeye çalıştı, ancak Nassim D. 6 araca ve 2 motosiklete çarparak 3 kişiyi yaraladı.

Güvenlik Kamerası Görüntüleri

Olay anı güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, Nassim D.’nin galeriye müşteri gibi girdiği ve satış temsilcisiyle pazarlık yaptığı, temsilcinin uzaklaşmasıyla da aracı çalarak kaçtığı görülüyor.

Polis Tarafından Yakalandı

Kaçan şahıs, Yenibosna E-5 karayolunda polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Nassim D.'nin emniyetteki sorgusu devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürerken, yaralıların sağlık durumları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme: Davalar Birleştirildi

Seçil Erzan Davasında Yeni Gelişme: Davalar Birleştirildi