Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Konya'da Dehşet Vakası: Ne Eski Eşine Ne De Kızına Acıdı!

Konya'da Dehşet Vakası: Ne Eski Eşine Ne De Kızına Acıdı!

Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, diş teknisyeni olduğu belirtilen Bekir D., 3 ay önce boşandığı Ayşe G. ve kızı Gözde Nur D.'yi tabancayla öldürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konya'da Dehşet Vakası: Ne Eski Eşine Ne De Kızına Acıdı!
MUHABİR: Kamer Durdu

Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşanan dehşet verici bir olayda, diş teknisyeni olduğu belirtilen Bekir D., 3 ay önce boşandığı Ayşe G. ve kızı Gözde Nur D.'yi tabancayla öldürdü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, anne ve kızının hayatını kaybettiğini tespit etti. Cinayet zanlısı Bekir D. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şüpheli Cinayet Seydişehir'i Sarstı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde gerçekleşen bu vahim olay, bölgede derin üzüntü ve endişeye neden oldu. Bekir D.'nin boşandığı eşi Ayşe G. ve kızı Gözde Nur D.'yi evlerinde silahla vurarak öldürmesi, toplumda büyük infial yarattı.

Olay Yeri İnceleme ve Gözaltına Alma

Ulukapı Mahallesi 154263 Sokak'ta meydana gelen cinayetin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, detaylı bir inceleme başlattı. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hayatını kaybeden anne ve kızın cesetleri otopsi için morga kaldırıldı. Bekir D. ise polis tarafından gözaltına alınarak adli işlemler için emniyete götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şef personelini çıplak bağlayarak skandal yarattı: Soruşturma başlatıldı

Şef personelini çıplak bağlayarak skandal yarattı: Soruşturma başlatıldı