Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Kayseri'de Öğretmeni Tabancayla Vuran Kadın: Öldürme Niyetim Yoktu

Kayseri'de Öğretmeni Tabancayla Vuran Kadın: Öldürme Niyetim Yoktu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde, bir öğretmeni tabancayla vurarak yaralayan Ş.A.'nın yargılandığı davanın duruşmasına devam edildi. Sanık, savunmasında öldürme niyeti olmadığını, olayın kaza sonucu gerçekleştiğini öne sürdü.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kayseri'de Öğretmeni Tabancayla Vuran Kadın: Öldürme Niyetim Yoktu
KAYNAK: İHA

Kayseri'nin Kocasinan ilçesi Şeker Mahallesi'nde, Şehit Haldun Ateş Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan K.Ç.K.'yi tabancayla vurarak yaralayan Ş.A.'nın tutuklu olarak yargılandığı davanın bugünkü duruşması görüldü.

Duruşmaya sanık Ş.A. ve avukatları katıldı. Mahkeme heyetine savunma yapan Ş.A., olayın kazara gerçekleştiğini belirtti ve "O insana zarar vermek istemedim, silah sadece üzerime atılınca patladı. Öldürme niyetim yoktu" dedi. Ayrıca, Ş.A., K.Ç.K.'nin kendisini hamile bıraktıktan sonra terk ettiğini, kamu görevlisi tarafından kandırıldığını iddia etti. Sanık, olayın ardından K.Ç.K.'nin kendisini tehdit ettiğini ve "DNA testi isteme, şikayetimden vazgeçeyim" dediğini öne sürerek DNA testi yapılmasını ve tutuksuz yargılanmak istediğini talep etti.

Mahkeme heyeti, Ş.A.'nın tutukluluk halinin devamına karar verirken, davada eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Ne Olmuştu?

5 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşen olayda, Ş.A. ve öğretmen K.Ç.K. arasında yaşanan tartışma sonrasında Ş.A., yanında bulundurduğu tabanca ile K.Ç.K.'ye ateş açtı. Mermi, K.Ç.K.'nin kafasına isabet ederek yaralanmasına neden oldu. Yaralı öğretmen hastaneye kaldırılırken, Ş.A. olay yerinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Üniversitesi uluslararası arenada dikkat çekti

Alanya Üniversitesi uluslararası arenada dikkat çekti