Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İTÜ Mimarlık Fakültesinde Elektrik Panosunda Patlama Meydana Geldi

İTÜ Mimarlık Fakültesinde Elektrik Panosunda Patlama Meydana Geldi

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin Mimarlık Fakültesi'nde elektrik panosunda meydana gelen patlama ve yangın olayı, okulda kısa süreli bir kargaşaya neden oldu. Olay sırasında yaralanan kadın görevli hastaneye kaldırılırken, yetkililer olayın detaylarıyla ilgili inceleme başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İTÜ Mimarlık Fakültesinde Elektrik Panosunda Patlama Meydana Geldi
KAYNAK: İHA

Şişli'deki İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Mimarlık Fakültesi'nde bulunan bir elektrik panosunda meydana gelen küçük çaplı patlama, okulda kısa süreli bir kargaşaya sebep oldu.

Olay, saat 13.00 sıralarında Şişli Taşkışla Caddesi'nde bulunan İTÜ'nün Mimarlık Fakültesi'nde gerçekleşti. Elektrik panosunda meydana gelen patlamanın sebebi henüz bilinmiyor. Patlamanın ardından panonun bulunduğu odada yangın çıktı.

Müdahale Edildi

Patlama sırasında odada bulunan kadın görevli K.K, patlayan parçaların bacağına ve eline isabet etmesi sonucu yaralandı. Diğer görevlilerin hızlı müdahalesiyle yaralıya ilk yardım yapıldı. Yangın ise itfaiye ekiplerinin kısa sürede olay yerine ulaşmasıyla kontrol altına alındı. Olay anında tarihi binada bulunan diğer görevliler ve öğrenciler, patlama sesi üzerine büyük bir panik yaşadı. Öğrenciler, can havliyle dışarı çıkarken, olay yerine yapılan ihbar üzerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İnceleme Başlatıldı

Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı. Patlamanın sebebi ve yaşananlarla ilgili detaylı bilgi edinmek için yetkililer tarafından çalışmalar sürdürülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener Doğaya Kaçtı

Nil Karaibrahimgil ve Serdar Erener Doğaya Kaçtı