Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İsrail'in Gazze Şeridi'ne Saldırılarında Can Kaybı 37 Bin 296'ya Ulaştı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne Saldırılarında Can Kaybı 37 Bin 296'ya Ulaştı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılar 253 gündür devam ediyor ve ölü sayısı 37 bin 296'ya ulaştı. Gazze'deki açlık krizi ise giderek derinleşiyor; 50 binden fazla çocuk akut yetersiz beslenme nedeniyle tedavi bekliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İsrail'in Gazze Şeridi'ne Saldırılarında Can Kaybı 37 Bin 296'ya Ulaştı
KAYNAK: İHA

Gazze Şeridi'ndeki saldırılarda ölenlerin sayısı 37 bin 296'ya yükseldi. İsrail ordusu, Gazze'deki operasyonlarına 253 gündür aralıksız devam ediyor. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail'in son 24 saatte gerçekleştirdiği üç ayrı saldırıda 30 kişinin hayatını kaybettiği ve 95 kişinin yaralandığı bildirildi. 7 Ekim'den bu yana ölenlerin sayısının 37 bin 296'ya, yaralıların ise 85 bin 197'ye ulaştığı belirtildi.

50 Bin Çocuk Yetersiz Beslenme Nedeniyle Tedavi Bekliyor

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinlilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze'deki açlık krizine dair önemli uyarılarda bulundu. Açıklamada, "İnsani yardım erişimine yönelik kısıtlamaların devam etmesiyle Gazze'deki insanlar felaket düzeyde açlıkla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. 50 bin fazla çocuğun akut yetersiz beslenme nedeniyle tedaviye ihtiyacı var. UNRWA ekipleri ailelere yardım ulaştırmak için gece gündüz çalışıyor, ancak durum çok ciddi" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fenomen Şarkıcı Reynmen’in  Düğünü Ne Zaman?

Fenomen Şarkıcı Reynmen’in Düğünü Ne Zaman?