Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Bayram Tatilinde 49 Kişi Hayatını Kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Bayram Tatilinde 49 Kişi Hayatını Kaybetti

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı'nın ilk altı gününde meydana gelen trafik kazalarıyla ilgili verileri açıkladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Bayram Tatilinde 49 Kişi Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kurban Bayramı tatilinin altıncı gününde trafik kazalarıyla ilgili önemli bilgileri kamuoyuyla paylaştı.

Bakan Yerlikaya, bayram tatilinde vatandaşların memleketlerine gidiş dönüş yolculukları sırasında meydana gelen trafik kazalarının arttığını belirtti. Özellikle 20 Haziran'da sadece 24 saat içinde 668 trafik kazası gerçekleştiğini bildiren Bakan, bu kazalarda 13 kişinin hayatını kaybettiğini ve bin 133 kişinin yaralandığını ifade etti. Ayrıca, tatil süresince 414 bin 776 aracın denetlendiğini ve bu süreçte 22 bin 592 araca hız ve radar işlemi uygulandığını, 39 bin 56 araca da çeşitli trafik işlemleri yapıldığını aktardı.

Bayramın ilk altı gününde ülke genelinde maalesef 49 kişinin hayatını kaybettiğini ve 7 bin 683 kişinin yaralandığını vurgulayan Bakan Yerlikaya, hayatını kaybedenler için Allah'tan rahmet, yaralılar için ise acil şifalar dilediğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Filin Ezdiği Turist Hayatını Kaybetti!

Filin Ezdiği Turist Hayatını Kaybetti!