Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Serhat Akın’a silahlı saldırı şüphelileri yakalandı!

Serhat Akın’a silahlı saldırı şüphelileri yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski futbolcu ve futbol yorumcusu Serhat Akın'a silahlı saldırıda bulunan şüphelilerin tamamının yakalandığını duyurdu.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve futbol yorumcusu Serhat Akın, bir spor programının çıkışında Beykoz’da kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı. Olayın ardından hastaneye kaldırılan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı. Akın'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi ve tedavi süreci devam ediyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Şehir Eşkıyalarını Affetmeyeceğiz”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, olayla ilgili tüm şüphelilerin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, “İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerimizin koordineli çalışmaları sonucunda, olayda silahı kullanan O. D, motosikleti kullanan O.M, şüphelilerle hareket eden ve otomobili kullanan E.Ü., şüphelilerle birlikte hareket eden M.A. ve İ.T. yakalandı. Operasyonda şüphelilerin kullandığı 1 ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. Şehir eşkıyalığına soyunanları, masum insanların canlarına kast edenleri, halkımızın huzurunu kaçıranları affetmeyeceğiz. Bunları tek tek yakalayıp adalete teslim etmeye kararlıyız.” dedi. Yerlikaya, operasyonda görev alan polis ekiplerini tebrik etti ve Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Fenerbahçe ve Spor Camiasından Destek

Fenerbahçe Spor Kulübü, eski futbolcusu Serhat Akın’a yapılan saldırıyı kınayarak, resmi sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı yayınladı. Açıklamada, “Eski futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan silahlı saldırıyı kınıyoruz. Kendisine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz. Faillerin en kısa sürede adalet önünde hesap vermesini bekliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Tuncay Şanlı: “Durumu İyi Ama Morali Bozuk”

Eski futbolcu ve Akın’ın yakın arkadaşı Tuncay Şanlı, hastanede Serhat Akın’ı ziyaret etti. Şanlı, “Durumu gayet iyi ama morali bozuk. Yaralanmadan dolayı küçük bir operasyon geçirecek. Şu an keyfi yerinde değil. Yanında olduğumu hissettirmek için geldim. Umarım bir an önce sağlığına kavuşur.” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan Kınama

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı kınayarak, “Eski millî futbolcumuz Serhat Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Saldırının Detayları ve Soruşturma Süreci

Serhat Akın’ın Beykoz’daki program çıkışı uğradığı silahlı saldırıda, saldırganların Akın’ın ayaklarına ateş ettiği belirtildi. Saldırıyı gerçekleştiren şüpheliler, emniyet güçlerinin operasyonu ile kısa sürede yakalandı. Olayda kullanılan silah ele geçirilirken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi. Saldırının nedeni henüz açıklanmazken, emniyet güçleri olayla ilgili geniş çaplı bir inceleme yürütüyor.

Serhat Akın’ın Sağlık Durumu İyi

Hastanede tedavisi süren Serhat Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kısa süre içinde taburcu edileceği bildirildi. Akın’ın tedavi sürecinin ardından taburcu edilmesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuruyan sulama göletinde yüzlerce balık telef oldu

Kuruyan sulama göletinde yüzlerce balık telef oldu