Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Narlıdere'de korkunç kaza: Okul bahçesine otomobille girdi

Narlıdere'de korkunç kaza: Okul bahçesine otomobille girdi

İzmir’in Narlıdere ilçesinde bir okulun bahçe kapısına çarpan araç, korkunç bir kazaya neden oldu. Olayda biri çocuk 3 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İzmir’in Narlıdere ilçesi Çatalkaya Mahallesi’nde bulunan Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları Narlıdere Kampüsü’nde korkunç bir kaza yaşandı. Kaza, saat 16.43’te okulun giriş kapısında meydana geldi. S.Ç.A. isimli kadın sürücünün kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek okulun bahçe kapısına çarptı.

Kazada biri çocuk 3 kişi yaralandı

Kaza sırasında kapı önünde bekleyen K.A.A. (6), H.Y. (41) ve G.G.Ş. (40) araç çarpması sonucu yaralandı. Kazanın ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sürücü gözaltına alındı

Korkunç kazaya neden olan S.Ç.A. isimli kadın sürücü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

korkunç Kaza anı güvenlik kamerasında

Kazanın ardından güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, kadın sürücünün aracının bir anda hızlandığı ve kalabalığın arasına daldığı anlar saniye saniye kaydedildi. Araç, okulun giriş kapısını kırarak bahçeye girerken, panik anları görüntülere yansıdı.

Okul kapısı onarıldı

Kırılan okul kapısı, okul görevlileri tarafından onarıldı. Yaralıların tedavilerine hastanelerde devam edilirken, olayla ilgili incelemeler sürüyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk basının acı kaybı: Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti!

Türk basının acı kaybı: Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti!