Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Takip edip kurşun yağdırdı! Silahlı saldırı kamerada

Takip edip kurşun yağdırdı! Silahlı saldırı kamerada

İstanbul Güngören'de alacak verecek meselesi yüzünden çıkan silahlı saldırıda 1'i ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı. O anların görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

İstanbul'un Güngören ilçesi Mehmet Nesih Özmen Mahallesi'nde saat 13.00 sıralarında meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi yüzünden başlayan husumet silahlı saldırıyla sonuçlandı. Fatih Caddesi'nde yürüyen T.T., daha önce aralarında alacak anlaşmazlığı bulunan bir kişi tarafından takip edildi.

Şüpheli arkadan ateş açtı

Saldırgan, yanında taşıdığı silahı çıkararak T.T.'ye arkadan ateş etti. Kurşunların hedefi olan T.T. yaralanırken, seken mermiler olay anında kaldırımda yürüyen 2 vatandaşı daha yaraladı. Olay sonrası saldırgan hızla kaçarak izini kaybettirdi.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar T.T. ve diğer iki vatandaş, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. T.T.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis şüpheliyi arıyor

Olay yerinde incelemeler yapan polis ekipleri, kaçan saldırganın yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Güvenlik kameralarına yansıyan saldırı anı, polis tarafından delil olarak değerlendiriliyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray FC RFS maçı için hazırlıklarını sürdürüyor

Galatasaray FC RFS maçı için hazırlıklarını sürdürüyor