Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Gaziantep'te Esnaf Dehşeti: Gürültü Yaptı Diye 10 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü

Gaziantep'te Esnaf Dehşeti: Gürültü Yaptı Diye 10 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü

10 yaşındaki çocuk, gürültü yaptığı iddiasıyla esnaf tarafından vuruldu. Kaçan zanlı aranıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep'te Esnaf Dehşeti: Gürültü Yaptı Diye 10 Yaşındaki Çocuğu Öldürdü
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi'nde yaşanan korkunç olay, tüm Türkiye'yi derinden sarstı. 10 yaşındaki Emir Baki B., mahallede bulunan bir esnaf tarafından iddiaya göre "gürültü yaptığı" gerekçesiyle pompalı tüfekle vurularak ağır yaralandı. 

Talihsiz çocuk, çevredeki vatandaşların yardımıyla hemen yakındaki özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata tutunamayan küçük çocuk, yaşamını yitirdi.

Esnaf Kaçtı Güvenlik Güçleri Peşinde

Olayın ardından, saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen esnaf, hızla olay yerinden kaçtı ve izini kaybettirdi. Güvenlik güçleri, zanlıyı yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Mahalle halkı ise bu vahşi olay karşısında şokta. Yetkililer, olayın aydınlatılması için vatandaşların dikkatli olmasını ve herhangi bir bilgiye sahip olanların durumu güvenlik güçlerine bildirmesini istedi.

Görgü Tanıkları Ne Dedi?

Mahalle sakinlerinin anlatımlarına göre, olay esnasında çocuğun büyük bir panik içinde olduğu, esnafın ise son derece öfkeli olduğu belirtildi. Tanıklar, olayın aniden geliştiğini ve hiç kimsenin bu denli korkunç bir son beklemediğini ifade etti. Çevredeki vatandaşlar, saldırının ardından esnafın hızla kaçtığını ve olayın şokunu uzun süre atlatamadıklarını söyledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Okul servis ücretleri patladı taksiler daha uygun hale geldi!

Okul servis ücretleri patladı taksiler daha uygun hale geldi!