Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Uzun namlulu poza gereği yapıldı

Uzun namlulu poza gereği yapıldı

Gaziantep'te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz vererek halk arasında korku ve endişeye neden olan 7 şüpheli, düzenlenen operasyonla yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Uzun namlulu poza gereği yapıldı
KAYNAK: Haber Merkezi

Gaziantep'te sosyal medyada yayılan ve halk arasında büyük korku ve endişeye yol açan görüntülerin ardından, uzun namlulu silahlarla poz veren şüphelilerle ilgili operasyon başlatıldı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, olayın ardından Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin harekete geçtiğini ve 7 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Olayın Ardından Hızlı Hareket Edildi

Sosyal medyada yayılan ve halkın tepkisine neden olan görüntüler, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçirdi. Asayiş, TEM, KOM, İstihbarat ve Devriye Ekipleri'nin koordinesinde gerçekleştirilen operasyonla 7 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerin kimlikleri B.A., S.D., Y.S., A.D., A.Ç., E.A. ve H.H.K. olarak açıklandı.

Yerlikaya'dan Sert Mesaj

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medyada büyük tepki toplayan ve halkı tedirgin eden bu görüntülerin ardından yaptığı açıklamada, "Gaziantep'te sokak ortasında uzun namlulu silahlarla poz veren, halkımız arasında korku ve endişeye yol açan şahıslarla ilgili görüntüler, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce incelenmiştir. Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar derhal başlatılmıştır" ifadelerini kullandı.

Operasyonun Detayları Paylaşıldı

Yerlikaya, "Sosyal medyada yer alan görüntülerdeki şahıslar da dahil olmak üzere toplam 7 şüpheli, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, TEM, KOM, İstihbarat ve Devriye Ekiplerimizin koordineli çalışması sonucu yakalanmıştır. Aziz milletimizin huzurunu kaçıran, tehdit ve korkuya yol açan tüm suç odaklarıyla mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü gazeteci Faruk Zabcı’yı kaybettik

Ünlü gazeteci Faruk Zabcı’yı kaybettik