Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Gaziantep'te Aile İçi Şiddet Olayına Giden Polislere Saldırdılar

Gaziantep'te Aile İçi Şiddet Olayına Giden Polislere Saldırdılar

Gaziantep'te bir aile içi şiddet ihbarı sonrası polis ekipleri ile şüpheli arasında yaşanan silahlı çatışma, güvenlik kameralarına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Gaziantep'te Aile İçi Şiddet Olayına Giden Polislere Saldırdılar
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

11 Ekim 2024 tarihinde Gaziantep'te meydana gelen olay, aile içi şiddet ihbarı üzerine polisin belirlenen bir adrese gitmesiyle başladı. Olay yerine ulaşan polis ekipleri, kaçmaya çalışan şüpheliler Seyit Canbudak (31) ve Yunus Emre Avcı'ya (26) teslim olmalarını istedi. Ancak, şüpheliler polisin çağrısına olumsuz yanıt vererek, kaçmaya çalıştılar.

Polis ekiplerinin teslim ol çağrısına karşılık veren Seyit Canbudak, ateşle karşılık verince çatışma başladı. Polis de bu saldırıya anında yanıt vererek, şüpheli ile çatışmaya girdi. Olay anları, binada bulunan güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, şüphelinin asansöre yönelirken silah çıkarması ve sonrasında yaşanan çatışma anları net bir şekilde görülüyor.

Yaralı Yok, Gözaltı Var

Olayda yaralanan kimsenin olmaması sevindirici bir durum olarak kaydedildi. Olay sonrası yapılan incelemelerde, Seyit Canbudak’ın 33 adet suç kaydının bulunduğu, Yunus Emre Avcı'nın ise çok sayıda suç kaydına sahip olduğu öğrenildi. Her iki şüpheli, olayın ardından gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Ordusu Lübnan'daki UNIFIL Üssüne Tanklarla Girdi

İsrail Ordusu Lübnan'daki UNIFIL Üssüne Tanklarla Girdi