Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir Çiğli'de Tepki Çeken Görüntülerin Detayları Ortaya Çıktı

İzmir Çiğli'de Tepki Çeken Görüntülerin Detayları Ortaya Çıktı

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir otomobil içinde sokak köpeğine cins*l ist*smarda bulunulduğu iddiasıyla sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekmişti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İzmir Çiğli'de Tepki Çeken Görüntülerin Detayları Ortaya Çıktı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İzmir'in Çiğli ilçesinde, bir otomobil içinde sokak köpeğine cins*l ist*smarda bulunduğu iddia edilen ve sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından olayın detayları ortaya çıktı. Akli dengesi yerinde olmayan şahıs, ifadesinin ardından annesine teslim edildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Çiğli Anadolu Caddesi'nde bir petrol istasyonu önünde yaşandı. 35 CTZ 60 plakalı bir otomobilin içinde, bir kişinin sokak köpeğine cinsel istismarda bulunduğu ve elinde tabanca olduğu ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Polis, şüpheliyi araçtan indirirken, yapılan kontrollerde tabancanın oyuncak olduğu ve şüphelinin M.Ö. isimli akli dengesi yerinde olmayan bir kişi olduğu belirlendi.

istismar izi bulunmadı

Olay yerinde yapılan incelemelerde, köpekte herhangi bir cins*l ist*smar izine rastlanmadığı tespit edildi. M.Ö.’nün elinde "sevgi izi" dövmesi olduğu ve daha önce de akli dengesinin yerinde olmadığı gerekçesiyle tedavi gördüğü ortaya çıktı. Ayrıca, köpeğin bir sokak köpeği olduğu belirlendi.

Kilit sistemi bozuk araca girdi

Olayla ilgili olarak, aracın sahibi olan firma da açıklama yaptı. Firma, aracın elektrik arızası sebebiyle yaklaşık 15 gün önce yol kenarına bırakıldığını ve kapılarının kilitlenmediğini belirtti. M.Ö., bu araca kapıları açık olduğu için köpekle birlikte binmiş ve bir vatandaş tarafından görüntülenmiş. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki çektiği olayda, araç sahibi şikayetçi olmadı. Bunun üzerine M.Ö., vasisi olan annesine teslim edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oranlar değişti: 750 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Oranlar değişti: 750 bin TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?