Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Coşkulu Kortej Geçişi

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Coşkulu Kortej Geçişi

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen geleneksel kortej geçişi, ünlü oyuncuların katılımıyla gerçekleşti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Coşkulu Kortej Geçişi
KAYNAK: İHA

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında düzenlenen geleneksel kortej geçişi, ünlü oyuncular ve sosyal medya fenomenlerinin katılımıyla gerçekleşti. Antalya halkı, sanatçıları görmek için kortej güzergahını doldurdu.

Ünlü İsimler ve Renkli Görüntüler

Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen kortej, Cam Piramit önünden başlayarak büyük bir coşkuyla devam etti. Ünlü isimler arasında Salih Güney, Burak Serdar Şanal, Mehmet Özgür, Cihat Tamer ve Gülsen Tuncer yer aldı. Korteje ayrıca samba dansçıları da renk kattı. Sıcak havaya rağmen, Antalyalılar sanatçıları görmek için sokaklara akın etti.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Salih Güney ile birlikte üstü açık klasik otomobilde vatandaşları selamladı ve çiçek dağıttı.

Yeşilçam Maskotları Büyük İlgi Gördü

Kortejde Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncularının maskotları da yer aldı. Müslüm Gürses, Filiz Akın, Kemal Sunal ve Kadir İnanır gibi ünlü isimleri canlandıran maskotlar, Antalya halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Sanatçılar, hayranlarıyla fotoğraf çektirirken, kortej boyunca karanfil dağıttı.

Coşkulu Kortej Karaalioğlu Parkı'nda Sona Erdi

Kortej, Cam Piramit’ten başlayarak 100. Yıl Bulvarı, Güllük Caddesi, Cumhuriyet Meydanı ve Işıklar Caddesi boyunca devam etti ve Karaalioğlu Parkı girişinde sona erdi. Vatandaşların yoğun ilgisi sanatçılara duygusal anlar yaşattı.

Festivalin açılış töreni, saat 19.00'da kırmızı halı geçişiyle başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milyarder İş Adamı Galatasaray'ı Reddetti: Florya Projesi Zora Girdi

Milyarder İş Adamı Galatasaray'ı Reddetti: Florya Projesi Zora Girdi