Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş DEM Parti İl Başkanı Bombalı Saldırı Nedeniyle Tutuklandı

DEM Parti İl Başkanı Bombalı Saldırı Nedeniyle Tutuklandı

Iğdır'da 9 yıl önce Dilucu Sınır Kapısı'nda 13 polisin şehit olduğu bombalı saldırıyla ilgili soruşturmada 8 kişiden 5'i serbest bırakıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
DEM Parti İl Başkanı Bombalı Saldırı Nedeniyle Tutuklandı
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Iğdır'da 9 yıl önce Dilucu Sınır Kapısı'nda 13 polisin şehit olduğu bombalı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada, 8 kişiden 5'i adli kontrolle serbest bırakıldı. Mehmet Selçuk ve Ü.E. için 13 kez ağırlaştırılmış müebbet, S.A. için ise yardım ve yataklıktan yargılanma kararı verildi.

Bombalı saldırının failleri adliyeye getirildi

Iğdır Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde 9 yıl önce Dilucu Sınır Kapısı'nda meydana gelen ve 13 polisin şehit olduğu bombalı saldırı ile ilgili genişletilen soruşturma kapsamında, Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından operasyonlar düzenlendi. Bu kapsamda gözaltına alınan 8 kişiden 5’i hakkında yurtdışı çıkış yasağı ve adli kontrol kararı verilirken, saldırıda patlayıcı yapımında kullanılan 5 ton gübreyi temin ettiği iddia edilen DEM Parti İl Başkanı Mehmet Selçuk ve Ü.E. için 13 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi. S.A. ise yardım ve yataklıktan yargılanacak.

Yargılama gece geç saate kadar sürdü

Gece saatlerine kadar süren yargılama sürecinin ardından, 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, Mehmet Selçuk ve Ü.E. için 13 kez ağırlaştırılmış müebbet istendi. Zanlılar, adliyedeki işlemlerinin ardından önce sağlık kontrolü için hastaneye, ardından ise cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A Milli Futbol Takımı İzlanda ile Kritik Karşılaşmaya Çıkıyor

A Milli Futbol Takımı İzlanda ile Kritik Karşılaşmaya Çıkıyor