Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları 16 Gündür Devam Ediyor

Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları 16 Gündür Devam Ediyor

Rojin Kabaiş, Diyarbakır'dan Van'a gelerek kayboldu. Genç kızın bulunması için geniş kapsamlı arama çalışmaları sürüyor. Aile endişeli bir şekilde bekliyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Van
Haberleri
Rojin Kabaiş İçin Arama Çalışmaları 16 Gündür Devam Ediyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Van YYÜ Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 25 Eylül’de Diyarbakır’dan Van’a gelerek kaldığı yurda yerleşmişti. 27 Eylül günü, yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline gitmek için yurttan ayrılan Rojin, güvenlik kameralarına son kez yansıdığında üzerinde eşofmanlarıyla ve telefonuyla ilgileniyordu. O günden bu yana genç kızdan haber alınamıyor.

Arama çalışmaları sürüyor

Kabaiş’in kaybolmasıyla ilgili Van Gölü çevresinde geniş kapsamlı arama çalışmaları başlatıldı. İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, AFAD, İtfaiye ve Kızılay ekipleri; dalgıçlar, arama köpekleri, dronelar, botlar, gemiler ve helikopterlerle göl çevresi ve kara alanlarında 24 saat esasına göre arama yapıyor. Ayrıca, bölgedeki metruk binalar, sazlıklar ve logar alanları da titizlikle kontrol ediliyor.

Aile endişeli bekliyor

Rojin’in Diyarbakır’dan gelen babası Nizamettin Kabaiş ve annesi Aygül Kabaiş, arama çalışmalarını yakından takip ediyor. Aile, kızlarının bir an önce sağ salim bulunmasını umut ediyor.

Ne Olmuştu?

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Rojin Kabaiş, 16 gün önce kaldığı yurttan ayrıldıktan sonra kayboldu. O günden bu yana genç kızdan haber alınamıyor. Arama çalışmaları, polis ve kurtarma ekiplerinin katılımıyla aralıksız sürerken, Kabaiş'in izine rastlanmış değil. Van Gölü üzerinde tekne ve botlarla yapılan aramalar devam ederken, sahil kenarındaki metruk yapı ve evler detaylı olarak inceleniyor.

Rojin'in kayboluşu, ailesi ve arkadaşlarını derin bir endişeye sevk ederken, ekipler genç kızın bulunması için geniş çaplı bir arama operasyonu yürütüyor. Şu ana kadar herhangi bir ipucu bulunamayan olayda, farklı ihtimaller göz önünde bulundurularak çalışmalar yoğunlaştırılıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
100 cc ve altı motosikletlerden MTV alınacak! İşte yeni liste

100 cc ve altı motosikletlerden MTV alınacak! İşte yeni liste