Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Gaziantep'te Aynı Aileden Öl*n 6 Kişi Gözyaşlarıyla Uğurlandılar

Gaziantep'te Aynı Aileden Öl*n 6 Kişi Gözyaşlarıyla Uğurlandılar

Gaziantep'te aile faciasında aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti. Baba Ahmet Demir, eşi ve dört çocuğunu silahla öldürd*kten sonra intihar etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gaziantep'te Aynı Aileden Öl*n 6 Kişi Gözyaşlarıyla Uğurlandılar
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Güzelvadi Mahallesi’nde yaşanan aile faciasında, aynı aileden 6 kişi hayatını kaybetti. Baba Ahmet Demir, cinnet getirip eşi ve dört çocuğunu silahla öldürdükten sonra intihar etti. Cenaze töreninde gözyaşları adeta sel oldu.

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde, bipolar bozukluğu ve psikolojik sorunları olan berber Ahmet Demir, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı cinnet getirerek korkunç bir aile katliamına imza attı. Eşi Emine Demir (30) ve çocukları Azra (5), Yusuf Eymen (4), Medine (11) ve Edanur (6)'u silahla vurarak öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Olayın, gece saatlerinde gerçekleştiği ve sabah saatlerinde aileden haber alınamaması üzerine ortaya çıktığı öğrenildi.

Yan Yana 6 Tabut, Gözyaşları Sel Oldu

Feci olayın ardından hayatını kaybeden Ahmet Demir, eşi Emine Demir ve dört çocuğun cenazeleri, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerden sonra aileye teslim edildi. Sabah saatlerinde yan yana dizilen 6 tabutla kılınan cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Aile yakınları, sevenleri ve mahalle halkı büyük bir üzüntü içinde cenazeye katıldı.

Aile Yakını: "Son Zamanlarda İlaç Kullanmıyordu"

Olay sonrası açıklama yapan aile yakını Fariz Malat, Ahmet Demir’in son zamanlarda ilaç kullanmadığını belirterek, "Bu iki gündür medyada spekülasyon haberleri çıkıyor. Biz bunları kabul etmiyoruz. Çocuğun durumu çok iyi, babasının durumu çok iyi. Herhangi bir maddi sıkıntısı yoktur. Bu çocuğun iki seneden beri sağlık sorunu var. Zaten Vali açıklama yaptı. Bir senenin içinde 7 defa çeşitli hastanelere başvurmuş. Bu kazada akşam olmuş. Hiçbir sıkıntı yok bu ailenin. Bizim de bir sıkıntımız yok ama biz bunları hak etmiyoruz. Bu aile bunları hak etmiyor. Dindar bir aile, Allah'tan korkan bir aile. Sıkıntılar olur. Herkeste sıkıntı var. Bu demek değil ki çocuklarını öldüresin. Hiç kimse bunu yapamaz. Tedavi görüyordu. Valimiz açıklama yaptı. En doğru bilgi onlarda var. Bakanlık, sağlık heyeti, ona rapor vermiş. Vali 1 senede 7 defa demiş ama biz 2 sende belki 17 defa hastaneye götürmüştük. Bunlar da var. Son zamanlarda ilaç kullanmıyordu. Biraz işte o ilaçlardan dolayı hastalık yapıyordu. Hastaneye götürdük. Çocuk biraz ilaç kullanmakta sorun yaşıyordu. Hepsi bu yani. Başka bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Isparta'da gizemli yol! Sürücüsüz araçlar yokuş yukarı ilerliyor

Isparta'da gizemli yol! Sürücüsüz araçlar yokuş yukarı ilerliyor