Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İzmir'de Eski Eşini Vuran Zanlı 5 Gün Sonra Öl* Bulundu

İzmir'de Eski Eşini Vuran Zanlı 5 Gün Sonra Öl* Bulundu

İzmir'in Çiğli ilçesinde eski eşini vurarak ağır yaralayan Serkan Yıldız, 5 gün sonra *lü bulundu. Yıldız'ın intihar ettiği düşünülüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
İzmir'de Eski Eşini Vuran Zanlı 5 Gün Sonra Öl* Bulundu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

İzmir’in Çiğli ilçesinde eski eşini otobüs durağında vurarak ağır yaralayan Serkan Yıldız, olaydan 5 gün sonra bir su deposu yakınında öl* bulundu. Yıldız’ın, tabancayla intihar ettiği üzerinde duruluyor.

Eski eşini otobüs durağında vurdu

İzmir’in Çiğli ilçesi Güzeltepe Mahallesi’nde, 7 Ekim sabahı yaşanan olayda Serkan Yıldız (34), eski eşi Özge Polat (34)'ı otobüs durağında beklerken silahla vurdu. Polat, ensesinden ve karnından vurularak ağır yaralandı. Olayın ardından kaçan Serkan Yıldız, izini kaybettirirken, Özge Polat Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Geçmişte de saldırmıştı

Serkan Yıldız’ın daha önce de eski eşini yaraladığı ve çocuğunu alıkoyduğu suçlamasıyla bir ay cezaevinde kaldığı ortaya çıktı. Serbest kaldıktan sonra Özge Polat ve ailesini ölümle tehdit eden Yıldız, daha önce de hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ancak, tehditler ve saldırılar sürmeye devam etti.

Cansız bedeni bulundu

Olaydan 5 gün sonra, Güzeltepe 8414 Sokak’taki bir su deposunun yakınlarından kötü kokular alan çevre sakinleri, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polisler, çürümeye başlamış bir erkek cesedi buldu. Yapılan incelemede, cesedin 7 Ekim günü eski eşini yaralayan Serkan Yıldız’a ait olduğu ve Yıldız’ın tabancayla intihar ettiği değerlendirildi. Cenaze, İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Asgari ücrette son düzlük: Uzmanlar zam oranlarını açıkladı

Asgari ücrette son düzlük: Uzmanlar zam oranlarını açıkladı