Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Sivas'ta 80 Yaşındaki Adam Komşularını Kedi Yüzünden Silahla Vurdu!

Sivas'ta 80 Yaşındaki Adam Komşularını Kedi Yüzünden Silahla Vurdu!

Sivas'ta 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O., komşuları Y.Y. ve N.Y.'yi kediyle ilgili tartışma sırasında tabancayla yaraladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Sivas'ta 80 Yaşındaki Adam Komşularını Kedi Yüzünden Silahla Vurdu!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Sivas’ta psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 80 yaşındaki emekli öğretmen V.O., komşuları Y.Y. ve N.Y.'yi kedilerle ilgili yaşanan bir tartışma sonucu tabancayla yaraladı. Olayda Y.Y. ağır yaralanırken, N.Y. ayağından vuruldu.

Silahla Saldırdı

Sivas’ın Ece Mahallesi'nde meydana gelen ilginç olayda, 80 yaşındaki V.O., komşuları Y.Y. ve N.Y.’yi kedi yüzünden çıkan bir tartışma sonucunda tabancayla vurdu. Y.Y.'nin göğsüne isabet eden kurşunla ağır yaralandığı, babası N.Y.'nin ise ayağından vurulduğu öğrenildi. Olay yerine çağrılan ambulansla baba ve oğul hastaneye kaldırıldı.

Psikolojik sorunları olduğu iddia edildi

Çevredeki görgü tanıklarının ifadelerine göre, her iki tarafın da hayvansever olduğu ve kediler besledikleri biliniyordu. İddiaya göre, V.O., komşularına kedilere eziyet ettikleri gerekçesiyle silahlı saldırıda bulundu. Olayın ardından V.O. kısa sürede polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yaralı Y.Y.'nin hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2025 Emeklilik için kritik uyarı: Borçlanma ve ihya ücretleri artıyor

2025 Emeklilik için kritik uyarı: Borçlanma ve ihya ücretleri artıyor