Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Esenyurt’taki Tekel Bayisi Saldırısında Yeni İddialar: ‘İki Çocuk ve Para Teklifi’

Esenyurt’taki Tekel Bayisi Saldırısında Yeni İddialar: ‘İki Çocuk ve Para Teklifi’

İstanbul Esenyurt’ta geçen temmuzda yaşanan ve 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısında yeni iddialar ortaya çıktı. Saldırının tutuklu sanıklarından Tarık Özer’in, Erzen’in babası Cantürk Erzen’e “barışmak için 40 milyon lira ve iki çocuk teklif ettiği” iddia edildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Esenyurt’taki Tekel Bayisi Saldırısında Yeni İddialar: ‘İki Çocuk ve Para Teklifi’

Cumhuriyet'in haberine göre, İstanbul Esenyurt’ta geçen temmuzda yaşanan ve 20 yaşındaki Batuhan Bayındır ile 24 yaşındaki Yunus Emre Erzen’in hayatını kaybettiği tekel bayisi saldırısında yeni iddialar ortaya çıktı. Saldırının tutuklu sanıklarından Tarık Özer’in, Erzen’in babası Cantürk Erzen’e “barışmak için 40 milyon lira ve iki çocuk teklif ettiği” iddia edildi.

İddialar ve Reddialar

Cantürk Erzen, Tarık Özer tarafından kendisine “Bir erkek ve bir de kız çocuğu verelim” mesajının iletildiğini iddia etti. Erzen, bu teklifi kabul etmediğini ve tehdit edildiğini belirtti. Öte yandan, Tarık Özer’in ailesi bu iddiaları reddetti ve “Böyle bir şeyin aslı astarı yok. Hukukun parayla satın alınacağına inanılıyor mu Türkiye’de?” ifadelerini kullandı.

Avukatların Görüşleri

Erzen ailesinin avukatı Kerim Bahadır Şeker, bu teklifin ortaçağ dönemindeki köle ticaretini yansıttığını belirtti ve “Böylesi bir teklif karşısında hukukçu olarak kabul etmeyi tavsiye etmek dahi mümkün değildir” dedi. Özer ailesinin avukatı Ahmet Avşar ise “Kaçıncı yüzyıldayız? Böyle bir teklif yok. Sanıkların adil yargılanma hakkının engellenmek ve yargının manipüle edilmek istendiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Efecan Karaca Gol Hasretini Bitirdi!

Efecan Karaca Gol Hasretini Bitirdi!