Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Dükkana zarar vermesinler diye hırsızlara harçlık bıraktı

Dükkana zarar vermesinler diye hırsızlara harçlık bıraktı

Elazığ'da hırsızların hedef aldığı bir şarküteri dükkanı sahibi, ilginç bir çözüm buldu. Detaylar haberimizde...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Elazığ'da hırsızların sıklıkla hedef aldığı caddede bulunan bir şarküteri dükkanı sahibi, dükkanına zarar verilmemesi için alışılmışın dışında bir yönteme başvurdu. Hırsızlara karşı tedbir olarak, kasasının anahtarını üzerinde bırakan ve içine bir miktar harçlık koyan esnaf, 'Kapımız açık, ancak zarar vermeden ihtiyaçları kadar alıp gitmelerini rica ediyoruz' dedi.

A W180890 02

Kadir Gecesi, Sürsürü Mahallesi Mustafa Cemiloğlu Caddesi'nde meydana gelen olayda, bir mağazaya giren 3 hırsız, müşteri kılığına girerek yaklaşık 400 bin lira değerinde ürün çaldıktan sonra izlerini kaybettirmişti. Hırsızlar daha sonra şarküteri dükkanına yönelerek bin lirayı alıp kaçtılar. İş yerinin sahibi olan Osman Akgün, daha önceki hırsızlık olaylarının ardından tedbir amaçlı kasasına bir miktar para koyduklarını belirtti.

A W180890 03

Akgün, hırsızların kibar bir şekilde iş yerine girdiğini ve zarar vermeden parayı alıp gittiklerini belirterek, 'Güzel hırsız oldukları için bıraktığımız parayı alıp gittiler. Dükkanımıza başka bir zarar vermedikleri için onlara teşekkür ediyorum' dedi. Hırsızların profesyonelce hareket ettiğine dikkat çeken Akgün, gençlerin bu tür suçlara sürüklenmesinden üzüntü duyduklarını ifade etti. Akgün, gençlerden, zarar vermeden ihtiyaç duydukları kadarını alarak gitmelerini temenni etti.

A W180890 05 Result

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meke Gölü'nde yağış sonrası gökkuşağı şöleni oldu

Meke Gölü'nde yağış sonrası gökkuşağı şöleni oldu