Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Maymun Değil İnsan! Bursa'da Hırsız Ağaca Tırmandı Polise El Salladı

Maymun Değil İnsan! Bursa'da Hırsız Ağaca Tırmandı Polise El Salladı

Bursa'da iş yeri ve sağlık ocağına düzenlenen hırsızlık operasyonunda 3 şüpheli polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin kaçış girişimleri ve polisin titiz çalışması haberin detaylarında.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Maymun Değil İnsan! Bursa'da Hırsız Ağaca Tırmandı Polise El Salladı

Bursa'da, bir iş yeri ile sağlık ocağına giren ve hırsızlık yapan 3 kişi, polisin titiz çalışması sonucu güvenlik kameralarının gözü önünde yakalandı. Şüpheliler, polis ekiplerinin takibi sonucunda adım adım izlendi ve kıskıvrak yakalandılar.

Olay, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Şirinevler Mahallesi Ankara Yolu Caddesi'nde meydana geldi. İlk olarak, özel eğitime ihtiyaç duyan çocuklara hizmet veren bir kurumda ve ardından bir sağlık ocağında hırsızlık ihbarı üzerine polis harekete geçti. İş yerinden çelik kasa ve diğer değerli eşyaların çalındığı belirlendi. Hırsızlar, daha sonra aynı yöntemi kullanarak bir sağlık ocağına girdiler ve buradan da değerli eşyaları alarak kaçtılar.

Maymun Değil Insan2

Güvenlik Kameraları İncelemesi

Yıldırım İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, olayların yaşandığı bölgelerde bulunan güvenlik kameralarını detaylı bir şekilde inceledi. Bu sayede, hırsızlık olaylarına karışan 3 şüphelinin kimlikleri tespit edildi.

Maymun Değil Insan3

Kaçış Girişimi Başarısız Oldu

Polisin operasyonuyla yerlerinin tespit edilmesi üzerine, şüphelilerden biri yakalanacağını anlayınca ilginç bir kaçış girişiminde bulundu. Yüksek bir ağaca tırmanan şüpheli, polise karşı meydan okuyarak kaçmaya çalıştı. Ancak polis ekiplerinin başarılı çalışmasıyla şüpheli kısa sürede yakalandı. Diğer 2 şüpheli ise sokakta yakalandı.

Maymun Değil Insan4

İtiraflar Ettiler

Emniyete götürülen şüpheliler, sorgularında çalıntı eşyaların yerlerini itiraf ettiler. Ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Maymun Değil Insan5

Maymun Değil Insan6

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dış ticaret açığı ocak ayında azaldı!

Dış ticaret açığı ocak ayında azaldı!