Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Başıboş Köpeklerin Saldırısı Sonucu Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Başıboş Köpeklerin Saldırısı Sonucu Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde 72 yaşındaki Şerife Arısan, tarlada soğan başağı toplarken başıboş köpeklerin saldırısı sonucu feci şekilde yaşamını yitirdi. Olay, ilçeye bağlı Ayvalı köyünde sabah saatlerinde gerçekleşti. Savcılık, trajik olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Başıboş Köpeklerin Saldırısı Sonucu Yaşlı Kadın Hayatını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde yaşanan trajik olayda, 72 yaşındaki Şerife Arısan feci bir şekilde hayatını kaybetti. Olay, İmamoğlu ilçesine bağlı Ayvalı köyünde sabah saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, yaşlı kadın soğan başağı toplamak için tarlaya gitmişti.

Bir süre sonra tarlada çalışan Şerife Arısan'a başıboş köpekler saldırdı. Köpeklerden kaçamayan Arısan, yaklaşık 20 dakika boyunca saldırıya maruz kaldı. Bu süre zarfında yardım alamayan kadın, korkunç bir şekilde hayatını kaybetti.

Olay Yerinde Bulunan Cansız Beden

Tarla sahibi, Şerife Arısan'ın cansız bedenini parçalanmış bir halde buldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının yaşamını yitirdiğini doğruladı. Şerife Arısan'ın cansız bedeni, İmamoğlu Devlet Hastanesi morguna, ardından Adana Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

Savcılık Soruşturması Başlatıldı

Olayın ardından savcılık, köpek saldırısıyla ilgili soruşturma başlattı. Saldırının detayları ve köpeklerin neden saldırgan hale geldiği konuları, soruşturma sürecinde ele alınacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İYİ Parti’de il yönetimi düştü

İYİ Parti’de il yönetimi düştü