Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş ARABAYLA KEDİYİ EZEN CANİ BAKIN NE İÇİN GERİ DÖNDÜ?

ARABAYLA KEDİYİ EZEN CANİ BAKIN NE İÇİN GERİ DÖNDÜ?

Maltepe ilçesinde özel bir güvenlik şirketine ait araç, yol üzerinde bulunan bir kediye çarparak onun hayatını kaybetmesine sebep oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Araç sürücüsü, kedinin veteriner yardımına ihtiyaç duymasına rağmen, kediyi çöp konteynerinin yanına bırakarak sorumsuzca davrandı. Tüm bu olaylar, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Olay, yakın tarihlerde Maltepe'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, özel bir güvenlik şirketine ait araç, yola aniden atlayan bir kediye çarptı. Sürücü, kedinin sağlık durumuyla ilgilenmek yerine, onu kuyruğundan tutarak çöp konteynerinin yanına bıraktı. Mia adındaki kedi, olay yerinde hayatını kaybetti ve tüm bu yaşananlar güvenlik kameraları sayesinde an be an kaydedildi.

Olaya ilişkin açıklamalarda bulunan M.D., kedinin yaklaşık 3 buçuk yıldır ilgilendiği bir evcil hayvan olduğunu belirtti. Özel güvenlik şirketinin aracının hızla gelerek kediyi öldürdüğünü ifade etti. Şahsın olayın farkında olduğunu ve daha sonra yoluna devam ettiğini söyledi. Bir süre sonra tekrar olay yerine geldiğinde kedinin hâlâ yaşadığını gördü. Ancak sadece 15 dakika sonra geri gelip kediye yardım etmek yerine, onu çöp konteynerinin yanına sürükleyerek bıraktı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şeker artık tat vermeyecek; 3 ayda 10'uncu zammını alacak

Şeker artık tat vermeyecek; 3 ayda 10'uncu zammını alacak