Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da 2 araba çarpıştı! Aynı noktada 5 kişi öld*

Antalya'da 2 araba çarpıştı! Aynı noktada 5 kişi öld*

Antalya'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kazada, aynı istikamette seyreden araçlar çarpıştı, 4 kişi yaralandı. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşların yardımıyla yaralılar çıkartıldı. Bölge sakinleri, sürücülerin aşırı hız yapmasından endişe ediyor ve önlem alınmasını istiyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da 2 araba çarpıştı! Aynı noktada 5 kişi öld*
KAYNAK: İHA

Antalya'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Kaza, saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Hakan Ç. yönetimindeki Cupra marka araç, 6244 sokak istikametine dönerken Umut K.'nin kullandığı Hyundai marka araçla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Hyundai aracı karşı şeride geçerek şarampole uçtu. Neyse ki karşı şeritten gelen başka bir araç olmaması büyük bir faciayı önledi.

Yaralılar Vatandaşlar Tarafından Kurtarıldı

Kazayı gören diğer sürücüler ve vatandaşlar hemen yardıma koşarak 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Vatandaşların da desteğiyle araçtan çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Görgü tanığı Necmettin Öner, "Balkonda oturuyorduk, bir çarpışma sesi geldi. Birbirlerine çarptılar, bir araç çukura gitti. Diğeri ise yolun ortasında kaldı. 4 kişi yaralandı ama durumları ciddi değildi" dedi.

Trafik Kazalarının Arttığı Caddeye Dikkat Çekildi

Öner, caddenin trafiğe açılmasının ardından sık sık kazalar yaşandığını ve bu kazaların genellikle aşırı hız yapan sürücüler yüzünden meydana geldiğini söyledi. Öner, "Burada çok fazla hız yapıyorlar. Son bir yıl içinde 4-5 ölümlü kaza yaşandı. Bir ışık veya kasis konulması gerekiyor. Geçen hafta burada bir kişi hayatını kaybetti. Komşumuzun kızı bu cadde üzerinde hayatını kaybetti" diyerek önlem alınması çağrısında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk balıkçı teknesini taciz eden Yunanistan Sahil Güvenliğini uzaklaştırdılar

Türk balıkçı teknesini taciz eden Yunanistan Sahil Güvenliğini uzaklaştırdılar