Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Ailesi ile otururken intihar etti!

Ailesi ile otururken intihar etti!

Afyonkarahisar'da aile üyeleriyle birlikte oturan 24 yaşındaki genç kadın, ailesiyle bir aradayken ani bir şekilde yan odaya geçip karnına dayadığı tüfeği ateşledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ailesi ile otururken intihar etti!
KAYNAK: İHA

Afyonkarahisar'da aile üyeleriyle birlikte oturan 24 yaşındaki genç kadın, ailesiyle bir aradayken ani bir şekilde yan odaya geçip karnına dayadığı tüfeği ateşledi. Ağır yaralanan Gaye Solmaz, yapılan tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, Bolvadin ilçesi Özburun beldesi Üsküdar mahallesinde gerçekleşti. İddiaya göre, Gaye Solmaz, kocası ve diğer aile üyeleriyle evlerinin salonunda otururken aniden diğer odasına geçti ve av tüfeğini karnına dayayarak ateşledi. Ailesi, kanlar içinde buldukları Solmaz için hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne başvurarak yardım talep etti. Sağlık ekipleri olay yerine ulaşarak genç kadını ambulansla hastaneye taşıdı, ancak tüm müdahalelere rağmen Solmaz kurtarılamadı.

Av Tüfeği Ile Kendini Vurdu

Olayın ardından evde bulunan R.T., A.T., S.A., G.T. ve R.T. adlı şahısların ifadeleri jandarma tarafından alınırken, ekipler genç kadının intihar etmiş olabileceği ihtimalini değerlendiriyor. Soruşturma ise savcılık tarafından yürütülmekte.

Av Tüfeği Ile Kendini Vurdu2

Av Tüfeği Ile Kendini Vurdu3

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TTB'den korkutan açıklama: Bahar nezlesi değil, ölümcül İnfluenza ve Covid salgını var

TTB'den korkutan açıklama: Bahar nezlesi değil, ölümcül İnfluenza ve Covid salgını var