Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Adana'da ahşap imalathanesinde korkutan yangın! 3 TOMA müdahale etti

Adana'da ahşap imalathanesinde korkutan yangın! 3 TOMA müdahale etti

Adana'nın Yüreğir ilçesinde, gece saatlerinde çıkan yangına itfaiye ve TOMA'ların müdahale etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da ahşap imalathanesinde korkutan yangın! 3 TOMA müdahale etti
KAYNAK: İHA

Adana'nın Yüreğir ilçesi Haydaroğlu Mahallesi'nde bulunan bir ahşap imalathanesinde, gece saatlerinde çıkan yangın korku dolu anlar yaşattı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

Yangının çıkış anında imalathaneden yükselen alevleri fark eden gece bekçisi Kaplan Ö., durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına hızlıca müdahale etmeye başladı.

TOMA'lar Destek İçin Geldi

Ancak yangının kontrol altına alınamaması üzerine bölgeye üç adet Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) sevk edildi. TOMA'ların da desteğiyle birlikte, yangın saatler süren yoğun çalışmaların ardından kontrol altına alınabildi.

Yangının söndürülmesi için büyük çaba harcayan itfaiye ve polis ekipleri, olay yerindeki soğutma çalışmalarını sabaha kadar sürdürdü. Yangının çıkış nedeni ise yapılacak detaylı incelemelerin ardından belirlenecek.

A W229490 02 Result

Can Kaybı Olmadı

Yangında can kaybı yaşanmaması sevindirirken, imalathanede büyük maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış nedeni ve maddi hasarın boyutu hakkında yetkililer, kapsamlı bir inceleme başlattı.

Mahalle Sakinleri Tedirgin Oldu

Olayın yaşandığı sırada mahalle sakinleri de büyük bir korku ve tedirginlik yaşadı. Alevlerin yükseldiği anlarda sokağa dökülen vatandaşlar, yangının söndürülme çalışmalarını endişe ile izledi.

Ekipler Gece Boyunca Çalıştı

Yangının kontrol altına alınmasının ardından, itfaiye ekipleri olay yerinde sabaha kadar soğutma çalışmalarına devam etti. Yangının tekrar alevlenme riskine karşı büyük titizlikle çalışan ekipler, olası bir tehlikeyi önlemek için yoğun çaba harcadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Balıkesir'in En İyi 5 Plaj

Balıkesir'in En İyi 5 Plaj