Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş Adana'da 10 saat arayla çifte hırsızlık!

Adana'da 10 saat arayla çifte hırsızlık!

Adana'da fırından sadaka kutusu çaldıktan 10 saat sonra motosiklet çalan şüpheli yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 10 saat arayla çifte hırsızlık!
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesinde, bir fırından sadaka kutusu çalan ve aynı gün içinde motosiklet hırsızlığı gerçekleştiren şüpheli, polis tarafından yakalandı. 

Sabah Sadaka Kutusu Hırsızlığı

26 Aralık günü sabah saat 06.00 sıralarında Kocavezir Mahallesi'ndeki bir ekmek fırınında meydana gelen olayda, Muzaffer A. (43), ekmek almak bahanesiyle fırına geldi. Fırını gözleyen şüpheli, tezgahta bulunan sadaka kumbarasını çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Adana'da 10 Saat Arayla Çifte Hırsızlık!

10 Saat Sonra Motosiklet 

Sadaka kutusunu çaldıktan yaklaşık 10 saat sonra, Muzaffer A. Seyhan ilçesine bağlı Ulu Cami Mahallesi'nde park halindeki bir motosikleti çaldı. Her iki olayın ardından harekete geçen polis ekipleri, Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ile Oto Hırsızlık Büro Amirliği tarafından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Adana'da 10 Saat Arayla Çifte Hırsızlık!

Yakalanan Şüpheli ve İtirafları

Polisin gerçekleştirdiği ortak çalışma sonucunda şüphelinin Yüreğir ilçesine bağlı Sinanpaşa Mahallesi’nde bir evde saklandığı belirlendi. Gerçekleştirilen operasyonla Muzaffer A. yakalandı. Emniyete götürülen şüpheli, ifadesinde alkol etkisi altında olduğunu ve görünce çalmaya karar verdiğini söyleyerek, 'Alkolün etkisindeydim, görünce çalmaya karar verdim. Önce düz kontak yapmaya çalıştık, çalışmayınca sürükleyerek götürdüm' dedi.

Mahkemeye Sevk Edildi

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Muzaffer A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Çalıntı motosiklet ise bulunup, sahibine teslim edildi. Adana'da yaşanan bu olay, hırsızlıkla suçlanan şüphelinin hızlı bir şekilde yakalanmasıyla sonuçlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dil Uzmanlarından Uyarı! Türkçenin Zenginliğini Sadece 5-10 Kelimeyle Kullanıyorlar

Dil Uzmanlarından Uyarı! Türkçenin Zenginliğini Sadece 5-10 Kelimeyle Kullanıyorlar