Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalyalı ünlü iş insanı Ali Yılmaz'ın aracı kurşunlandı 

Antalyalı ünlü iş insanı Ali Yılmaz'ın aracı kurşunlandı 

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyesi, Mevlana Petrol Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Antalyaspor’un eski Başkanı Ali Yılmaz’ın makam aracı kurşunladı. İşte detaylar

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalyalı ünlü iş insanı Ali Yılmaz'ın aracı kurşunlandı 
MUHABİR: NİHAT SARAÇ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Meclis Üyesi, Mevlana Petrol Grup Yönetim Kurulu Başkanı, Antalyaspor’un eski Başkanı Ali Yılmaz’ın aracı kurşunladı. Ali Yılmaz, kimin yaptığını bilmediği saldırı sonrası ‘Gayet iyiyim’ açıklaması yaptı. 

Edinilen bilgiye göre Ali Yılmaz’ın Muratpaşa ilçesi Mevlana Kavşağı’ndaki petrol ofisinin arkasında yer alan merkez ofisinin girişlindek park halindeki siyah Mercedes marka 07 AY 121 plakalı araca 01:00 sularında saldırı yapıldı. Silahlı saldırıda araca 7 el kurşun isabet ederken, ihbar üzerine olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Emniyet kuvvetleri tarafından olayın delilleri topladı, gerekli soruşturma başladı. 

Antalyalı ünlü iş insanı Ali Yılmaz'ın aracı kurşunlandı 

Maddi zarar gelen saldırı sonrası ‘Geçmiş olsun’ telefonlarıyla telefonu kilitlenen iş insanı Ali Yılmaz, sağlığının iyi olduğunu kaydetti. 

[related-posts color="bg-danger"][/related-posts]

Ali Yılmaz hem Antalyaspor hem de kente dair pek çok konuda basına demeçler verip yolsuzluk ve usulsüzlüklere işaret ediyordu. 

Ali Bahar'dan Açıklama geldi

Atso Başkanı Ali Bahar'dan İş İnsanı Ali Yılmaz'ın aracının kurşunlanması hakkında açıklama yaptı.

Ali Baharın açıklaması:

Değerli Meclis Üyemiz Ali Yılmaz’ın park halindeki ve olay sırasında boş olan makam aracına, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce yapılan kurşunlama saldırısını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Bu saldırının sadece değerli iş insanı Ali Yılmaz’a değil, aynı zamanda Antalya’nın huzur, güven ve istikrarına yönelik bir eylem olduğunu belirtmek isteriz. Emniyet Müdürlüğümüz ve Cumhuriyet Başsavcılığımızın olayı en kısa sürede aydınlatacağına olan inancımız tamdır.

Meclis Üyemiz Ali Yılmaz’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, her zaman yanında olduğumuzu ve olayın çözümlenmesi için gereken takibi yapacağımızı kamuoyuyla paylaşıyoruz. Bu tür saldırıların, toplumumuzun huzur ve güvenini bozmaya yönelik olduğunu unutmamalı ve birlik içinde hareket etmeliyiz. Bu zor zamanlarda birbirimize destek olmak ve dayanışma içinde olmak önemlidir. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için gereken önlemlerin alınacağına inancımız tamdır.

Ali Yılmaz kimdir? 

1983 yılında iş hayatına atılan  Ali Yılmaz, ana faaliyet alanı olarak öncelikle akaryakıt sektörünü belirlemiş ve bu sektörde hızla büyüyerek bugün Antalya ilinin sektörde tanınırlığı en yüksek markası olan ve Antalya'nın akaryakıt piyasasına yön veren Mevlana Petrol markasını yaratmıştır. 

Akaryakıt sektöründe edindiği perakendecilik deneyiminin de desteği ile gıda ve döviz gibi ticaretin diğer alanlarında da yatırımda bulunarak, Burger King markasını Antalya ile ilk tanıştıran firma olmuş ve Türkiye’nin ilk franchise Burger King restaurantını açmıştır.

Döviz ticaretinde marka olan Antalya Döviz ve Finike Döviz ile birlikte faaliyet alanlarını genişleterek 500 çalışanı ile birlikte Antalya’nın kurumsallaşmasını tamamlamış önemli şirketlerinden biridir.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olan Ali Yılmaz, Antalyaspor Vakfı Başkanlığı da yapmıştır. Ali Yılmaz'a iş dünyasından bir çok geçmiş olsun temennisi gelirken Antalya Kamuoyunda konunun sıcaklığı hala devam ediyor.

BP Antalya

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakan Ceylan'a sahte rapor suçlaması

Hakan Ceylan'a sahte rapor suçlaması