Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Serik'te Trafik Kazası: Kamyonet ile Ticari Araç Çarpıştı

Serik'te Trafik Kazası: Kamyonet ile Ticari Araç Çarpıştı

Antalya'nın Serik ilçesinde kamyonet ile ticari aracın çarpıştığı korkutan kazada 5 kişi yaralandı. Kamyonet yan yattı, içindeki yolcular sıkıştı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik'te Trafik Kazası: Kamyonet ile Ticari Araç Çarpıştı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Serik ilçesinde kamyonet ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Kazanın ardından olay yerine sevk edilen ekipler, yaralılara müdahale ederek hastaneye kaldırdı.

Tekke Mahallesi'nde Korkutan Kaza

Antalya’nın Serik ilçesi Tekke Mahallesi, Zeybekler Sokak'ta akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında, Muhammet A. yönetimindeki 07 ANU 937 plakalı ticari araç ile Ali Y. yönetimindeki 07 BEM 824 plakalı kamyonet çarpıştı. Kazanın şiddetiyle kamyonet yan yattı ve içerisindeki sürücü ile yolcular araçta sıkıştı.

Kamyonetteki Yolcular Kurtarıldı

Çarpışma sonrası olay yerine 112 itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, yan yatan kamyonette sıkışan sürücü Ali Y. ile araçta bulunan R.A.Y., M.K.Y. ve Z.Y.’yi kurtarmak için seferber oldu. Çilek üretimi yaptığı öğrenilen kamyonet sürücüsü Ali Y. ve yanındaki yolcular, ekiplerin yoğun çalışması sonucu araçtan çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada yaralanan kamyonetteki dört kişiyle birlikte, ticari aracın sürücüsü Muhammet A. da ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili henüz net bir bilgi paylaşılmadı.

Kazayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Olay yerinde geniş çaplı güvenlik önlemleri alan jandarma ekipleri, kazanın nasıl meydana geldiğine dair incelemelerini sürdürüyor. Kazanın ardından yol kısa süreliğine trafiğe kapatılırken, araçların kaldırılmasıyla birlikte ulaşım yeniden sağlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kadim lezzetlerin durağı Antakya Gastronomi Çarşısı Hatay'da açıldı

Kadim lezzetlerin durağı Antakya Gastronomi Çarşısı Hatay'da açıldı