Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat’ta Hareket Halindeki Motosiklet Alev Aldı

Manavgat’ta Hareket Halindeki Motosiklet Alev Aldı

Manavgat'ta seyir halindeki motosiklet alev aldı. Mahalle sakinleri, hızlı müdahale ederek çevredeki araçların zarar görmesini önledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat’ta Hareket Halindeki Motosiklet Alev Aldı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde seyir halindeki motosiklet alev alarak tamamen kullanılamaz hale geldi. Mahalle sakinleri, yangını söndürerek çevredeki araçların zarar görmesini önledi.

Motosiklet Bir Anda Alev Aldı

Antalya’nın Manavgat ilçesi Milli Egemenlik Mahallesi’nde yaşanan olayda, bir motosiklet seyir halindeyken aniden alev aldı. Marketten deterjan alıp evine dönmekte olan sürücü, 9029 sokaktan 9027 sokağa döndüğü sırada motosikletin yanmaya başladığını fark etti. Küçük bir patlama sesi duyduktan sonra motosikletin alev aldığını gören sürücü, korkuyla motosikleti bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

Mahalle Sakinlerinden Örnek Müdahale

Motosikletin alevler içinde kaldığını gören çevredeki vatandaşlar, ellerinde kovalarla su getirerek yangına müdahale etti. Mahalle sakinlerinin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangın büyümeden kontrol altına alındı. Bu sayede, motosikletin yakınında park halinde bulunan araçların zarar görmesi önlendi.

İtfaiye Ekipleri Kontrol İçin Geldi

Olay yerine kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, yanan motosikletin tamamen sönüp sönmediğini ve çevrede başka bir tehlike olup olmadığını kontrol etti. Yangın sonrası motosiklet tamamen yanarak hurdaya döndü. İtfaiye ekiplerinin incelemesinde, yangının başka bir araca zarar vermediği belirlendi.

Sürücü Olayı Anlattı

Olay yerine gelen polislere yaşadıklarını anlatan motosiklet sürücüsü, “Marketten deterjan alıp eve dönüyordum. Dönüş yolunda motosikletimden küçük bir patlama sesi geldi ve ardından alev aldı. Korkudan hemen uzaklaştım” dedi. Yangının neden çıktığına dair inceleme başlatılırken, sürücü ve polis ekipleri yanan motosikleti yol kenarına çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ahu Tuğba’nın Cenazesinde Düşük Katılım Tepki Çekti

Ahu Tuğba’nın Cenazesinde Düşük Katılım Tepki Çekti