Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Serik’te Kahvaltı Yapan Karga İlgi Odağı Oldu! Serme Kahvaltı Yaptı

Serik’te Kahvaltı Yapan Karga İlgi Odağı Oldu! Serme Kahvaltı Yaptı

Antalya'nın Serik ilçesinde bir restoranda kahvaltı yapan karga, sadece kaşar peyniri ve domates yiyerek ilginç anlara sahne oldu. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Serik ilçesinde bir restoranda kahvaltı yapanların masasına konan karga, sadece kaşar peyniri ve domates yiyerek ilginç anlara sahne oldu. Personelin misafirperverliğinden memnun kalan karga, kahvaltıya uzun süre eşlik etti.

Serik'te Kahvaltı Masasına Konuk Oldu

Antalya’nın Serik ilçesi Boğazkent sahilinde yer alan Serik Belediyesi sosyal tesislerinde ilginç ve sevimli bir olay yaşandı. Kahvaltı yapan personelin masasına gelen karga, tabaklardaki yiyeceklerle karnını doyurdu. Restoran çalışanları, masalarına konuk olan kargaya kaşar peyniri ve domates ikram etti.

Karganın Seçiciliği Gülümsetti

Personelin misafirperverliğinden memnun kalan karga, ikram edilen yiyecekler arasında sadece kaşar peyniri ve domatesleri tercih etti. Diğer yiyeceklere dokunmayan sevimli misafir, çalışanların ve çevredeki kahvaltı yapanların gülümsemesine neden oldu.

O Anlar Cep Telefonu ile Kaydedildi

Karganın kahvaltı keyfi, restoran çalışanları tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Uzun süre masada kalan ve kahvaltıya eşlik eden karga, sonrasında gözlerden kayboldu. O anlara tanıklık edenler, karganın bu beklenmedik ziyaretiyle güne neşeli bir başlangıç yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATM şifrelerine yeni düzenleme: Bu şifrelere yasak geliyor

ATM şifrelerine yeni düzenleme: Bu şifrelere yasak geliyor