Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Dehşet Gecesi: Valeyi Yaraladı, Trompetçiyi Öldürdü

Antalya’da Dehşet Gecesi: Valeyi Yaraladı, Trompetçiyi Öldürdü

Antalya'da bisikletiyle restoran önünde valeyi yaraladı, 15 dakika sonra trompet sanatçısı Deniz Akten'i öldürdü. Zanlı, cinayet mahalline dönerek yakalandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Dehşet Gecesi: Valeyi Yaraladı, Trompetçiyi Öldürdü
KAYNAK: İHA

Antalya'da bisikletiyle geldiği restoran önünde tartıştığı valeyi bıçakla yaralayan Polat D., 15 dakika sonra farklı bir noktada tartıştığı Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı'nın trompet sanatçısı Deniz Akten'i 20 bıçak darbesiyle öldürdü. Zanlı, cinayet mahalline geri dönerek polisin çalışmalarını izlerken yakalandı.

Muratpaşa’da Kan Donduran Olaylar Zinciri

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde dün gece yaşanan olaylar, adeta bir korku filmine sahne oldu. Fener Mahallesi 1986 Sokak'ta meydana gelen olayda, bisikletiyle bir restoranın önüne gelen Polat D. (45), vale olarak çalışan Osman D. (36) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşünce, Polat D. yanında taşıdığı bıçakla Osman D.'yi yaraladı. Hayati tehlikesi bulunmayan Osman D., hastaneye kaldırılırken, Polat D. olay yerinden bisikletiyle uzaklaştı.

15 Dakika Sonra İkinci Saldırı

İlk olaydan sadece 15 dakika sonra, Polat D. bu kez farklı bir adreste Deniz Akten (38) ile karşılaştı. Aralarında çıkan tartışma, kanlı bir şekilde son buldu. Polat D., aynı bıçakla Deniz Akten’i vücudunun çeşitli yerlerinden 20 bıçak darbesiyle yaraladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı’nın trompetçisi olduğu öğrenilen Akten, olay yerinde hayatını kaybetti. Polat D. ise ikinci saldırının ardından yine olay yerinden uzaklaştı.

Cinayet Mahalline Geri Dönünce Yakalandı

İkinci saldırıdan sonra bölgeden ayrılan Polat D., bir süre sonra olay yerine geri dönerek polisin çalışmalarını izlemeye başladı. Şüpheli tavırlarıyla dikkat çeken Polat D., Cinayet Büro ve Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlının üzerinde cinayet aleti olan bıçak da ele geçirildi. Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından Deniz Akten’in cenazesi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı.

“Yüzümü Kopyaladılar” İfadesi

Emniyette ifadesi alınan Polat D., “Yüzümü kopyaladılar, ben değildim” diyerek cinayetle ilgisi olmadığını iddia etti ve susma hakkını kullandı. Sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğü sırada basın mensuplarının “Başkası senin siluetine bürünüp cinayet mi işledi?” sorusuna ise “Doğru” yanıtını verdi. Polat D., sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Psikolojik Tedavi Geçmişi Var

Polat D.’nin geçmişte psikolojik tedavi gördüğü ve bu nedenle bazı ilaçlar kullandığı öğrenildi. Zanlının, daha önce de çeşitli suçlardan sabıkası olduğu ve psikolojik durumu nedeniyle kontrol altında tutulduğu belirtiliyor. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eski Futbolcu Serhat Akın'a Saldıranlar Ortaya Çıktı

Eski Futbolcu Serhat Akın'a Saldıranlar Ortaya Çıktı