Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel ‘Öncelikli sorun Konyaaltı sahili’

‘Öncelikli sorun Konyaaltı sahili’

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik, Konyaaltı İlçesinin öncelikli sorununun Konyaaltı sahili olduğunu söyledi. Keklik, “Dünyanın en önemli plajlarının bulunduğu Konyaaltı sahilinin bir an önce Konyaaltı’na yakışır hale gelmesi önemlidir’’ dedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘Öncelikli sorun Konyaaltı sahili’

Konyaaltı Kaymakamı İbrahim Keklik,  Konyaaltı İlçesinin öncelikli sorununun Konyaaltı sahili olduğunu söyledi. Keklik, “Dünyanın en önemli plajlarının bulunduğu Konyaaltı sahilinin bir an önce Konyaaltı’na yakışır hale gelmesi önemlidir’’ dedi.

 

 

Konyaaltı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONYSİAD)’ın ziyaretinde konuşan Kaymakam Keklik, Konyaaltı ilçesinin daha önce en önemli sorununun Batı Çevre Yolu olduğunu, Batı Çevre Yolu’nun Konyaaltı kısmının tamamlanması ile bu sorunun giderildiğini belirtti. Keklik, ‘’Şu anda Konyaaltı’nın en önemli, sorunu Konyaaltı sahilidir. Dünyanın en önemli plajlarının bulunduğu Konyaaltı sahilinin bir an önce Konyaaltı’na yakışır hale gelmesi önemlidir’’ dedi.

Konysiad üyeleri ile her alanda işbirliğine hazır olduklarını dile getiren Keklik, Konyaaltı’nın daha iyi hale gelmesi için hazırlanacak projelerde iş adamları ile işbirliği yapmanın önemine değindi.

KONYSİAD Başkanı Bora Terzioğlu ise kendilerine göre de en önemli sorunun Konyaaltı sahili olduğuna dikkat çekerek, ‘’Konyaaltı Sahilinin daha iyi bir konuma gelmesi için sivil toplum kuruluşlarının da bilgisine başvurulmalı. KONYSİAD olarak biz her türlü işbirliğine hazırız. Konyaaltı’nda yapılacak projelere ortak olabiliriz’’ diye konuştu.(Haber Merkezi)

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vicdansızlığın böylesi !

Vicdansızlığın böylesi !