Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Önce zemin etüdü, şimdi ağaç kesimi

Önce zemin etüdü, şimdi ağaç kesimi

Çallı Kavşağı’na yapılması Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce yapılması gündeme gelen katlı kavşak tamamlanmayan Ulaşım Master Planı, ihtiyaç olup olmaması nedeniyle eleştirilere konu olurken, bir taraftan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce anket yapıldı, diğ

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Önce zemin etüdü, şimdi ağaç kesimi

Çallı Kavşağı’na yapılması Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce yapılması gündeme gelen katlı kavşak tamamlanmayan Ulaşım Master Planı, ihtiyaç olup olmaması nedeniyle eleştirilere konu olurken, bir taraftan Antalya Büyükşehir Belediyesi’nce anket yapıldı, diğer taraftan da henüz anket bitmeden kavşakta zemin etüdü. Son olarak da geçtiğimiz Cumartesi günü Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu önündeki refüjde tüm ağaçlar bir gecede kesildi.

İlk kez gazetemizin 6 Ocak 2015 tarihinde gündeme getirdiği Çallı Kavşağı’ndaki Atatürk Anıtı’nın kaldırılmasına yol açacak olan üst geçit projesi için önce zemin etüdü yapıldı, şimdi de refüjlerde ağaçlar kesimi.  Köprülü kavşak yapımı nedeniyle kaldırılması gündemde olan anıt için “Referandum yapacağız” denilse de anket tamamlanmadan jeolojik zemin etüdü çalışmaları yapıldı. Konu gazetemizde 22 Kasım tarihinde ‘Hani halka sorulacaktı!’ başlığıyla yapıldı.Toros Jeoteknik Mühendislik’e ait araçlarla zemin etüdü çalışmalarının ardından geçtiğimiz cumartesi günü, meslek yüksek okulu önündeki refüjlerde tüm ağaçlar bir gecede yok edildi. Ağaçların hangi kurum ve hangi gerekçeyle kaldırıldığı öğrenilmezken, kavşak düzenlemesi nedeniyle kesildiği iddia ediliyor.

ADNAN YILDIRIM-DENİZ TOPKAYA

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çarşaf liste gerilimi

Çarşaf liste gerilimi