Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Osmaniye'de yaşlı adamı tekmeleyerek döven saldırgan tutuklandı

Osmaniye'de yaşlı adamı tekmeleyerek döven saldırgan tutuklandı

Osmaniye’de 75 yaşındaki Mehmet D.’yi sokak ortasında darp eden ve görüntüleri sosyal medyada tepki çeken şüpheli tutuklandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Osmaniye'de yaşlı adamı tekmeleyerek döven saldırgan tutuklandı
KAYNAK: İHA

Osmaniye'nin Yunus Emre Mahallesi Mustafa Özden Ortaokulu'nun yanında kan donduran bir olay meydana geldi. Ömer Ü. adlı genç, henüz bilinmeyen bir nedenle 75 yaşındaki Mehmet D. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ömer Ü., yaşlı adama tekme ve yumruklarla saldırdı. Mehmet D.’nin darp edilmesi sırasında Ömer Ü., küfürler savurarak yaşlı adama fiziksel şiddet uyguladı. Olay, çevrede bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Sosyal Medyada Tepki Çeken Görüntüler

Olay anını cep telefonuyla kaydeden K.Ü.'nün çektiği görüntüler, kısa sürede sosyal medyada yayılınca büyük tepki topladı. Videoda, Mehmet D.’nin acımasızca darp edildiği ve yere yığıldığı anlar yer aldı. Görüntülerin yayılmasının ardından Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu vicdansızın hak ettiğini yaşatmak için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı. Olay, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı ve tepkilere neden oldu.

Şüpheliler Gözaltına Alındı

Görüntülerin yayılmasının ardından Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçerek, olayla ilgili soruşturma başlattı. Ekipler, yaşlı adamı darp eden Ömer Ü. ve olayı cep telefonuyla kaydeden K.Ü.'yü gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ömer Ü. Tutuklandı, K.Ü. Serbest Bırakıldı

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ömer Ü., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayı cep telefonuyla kaydeden K.Ü. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mehmet D.'nin sağlık durumu ile ilgili herhangi bir hayati tehlikenin olmadığı öğrenildi.

Toplumda Büyük Tepki geldi

Yaşlı bir adama yönelik yapılan bu acımasız saldırı, sosyal medya ve toplumda büyük yankı uyandırdı. Olayın ardından birçok kişi, yaşlı bireylere karşı şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek tepkilerini dile getirdi. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın da sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, olayın takipçisi olunacağını gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP Antalya Gençlik Kolları Başkan Adayı Eraycan Yılmaz çekildi

CHP Antalya Gençlik Kolları Başkan Adayı Eraycan Yılmaz çekildi