Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Isparta Belediye Başkanı'nın kızı Mürüvvet Başdeğirmen defnedildi

Isparta Belediye Başkanı'nın kızı Mürüvvet Başdeğirmen defnedildi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in kızı Mürüvvet Başdeğirmen dün hayatını kaybetmişti, düzenlenen cenaze töreninin ardından toprağa verildi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Isparta Belediye Başkanı'nın kızı Mürüvvet Başdeğirmen defnedildi
KAYNAK: İHA

Bir buçuk yıl önce attan düşerek beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda tedavi gören Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in kızı Mürüvvet Başdeğirmen (35), düzenlenen cenaze töreni ile Isparta’da toprağa verildi. Törende, acılı aile gözyaşlarına hakim olamadı.

Mürüvvet Başdeğirmen İçin Cenaze Töreni Düzenlendi

13 Mayıs 2023 tarihinde attan düşerek beyin kanaması geçiren ve yaklaşık 1,5 yıldır Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi gören Mürüvvet Başdeğirmen, hayatını kaybetti. Mürüvvet Başdeğirmen için Isparta'nın Sermet Mahallesi'nde bulunan Hacı Ramazan Yayla Müftülük Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törende, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen taziyeleri kabul ederken, aile güçlükle ayakta durdu.

Gözyaşları İçinde Uğurlandı

Cenaze törenine, Isparta Valisi Abdullah Erin, AK Parti Isparta Milletvekili Osman Zabun, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, 26. Dönem AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti Yüksek Seçim Kurulu Temsilcisi Recep Özel, eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Mürüvvet Başdeğirmen’in cenazesi, defnedilmek üzere Asri Mezarlığı’na götürüldü.

Acılı Aile Taziyeleri Kabul Etti

Cenaze töreninde, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, eşi Şadiye Başdeğirmen ve oğlu Celal Başdeğirmen taziyeleri kabul ederken gözyaşlarını tutamadı. Acılı aileyi yalnız bırakmayan Isparta protokolü ve vatandaşlar, Başdeğirmen ailesine destek oldu.

Olayın Geçmişi

Olay, 13 Mayıs 2023 tarihinde merkeze bağlı Deregümü köyündeki at çiftliğinde meydana geldi. Mürüvvet Başdeğirmen, kendisine ait atı çiftlikten alarak dolaşmaya çıktığı sırada dengesini kaybederek attan düştü ve ağır yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırılan Başdeğirmen, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Yaklaşık 1,5 yıldır süren tedaviye rağmen Mürüvvet Başdeğirmen, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve dün hayatını kaybetti.

Aileye Destek Mesajları yağdı

Mürüvvet Başdeğirmen'in vefatı sonrasında sosyal medya ve çeşitli platformlarda taziye mesajları paylaşıldı. Başdeğirmen ailesine başsağlığı dileyen vatandaşlar ve siyasi isimler, acılarını paylaştı ve sabır dileklerinde bulundu.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Steam Tokyo Game Show'da %50'ye Varan İndirimler Sunuyor!

Steam Tokyo Game Show'da %50'ye Varan İndirimler Sunuyor!