Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana Seyhan’a Kent Lokantası Açıldı: 3 Çeşit Yemek 50 Lira!

Adana Seyhan’a Kent Lokantası Açıldı: 3 Çeşit Yemek 50 Lira!

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Bey Mahallesi'nde ilk kent lokantasını açarak ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlara uygun fiyatlarla yemek sağlıyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Seyhan’a Kent Lokantası Açıldı: 3 Çeşit Yemek 50 Lira!
KAYNAK: Haber Merkezi

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Bey Mahallesi’nde ilk kent lokantasını açarak, yerel halkın hizmetine sundu. Kent lokantaları, ekonomik sıkıntılar yaşayan vatandaşlara uygun fiyatlarla yemek sağlayarak onların temel ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor. Açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcıları Gökan Zeybek, Burhanettin Bulut ve Özgür Kabahat ile birlikte birçok milletvekili, il ve ilçe örgüt temsilcileri, muhtarlar ve Seyhan halkı katıldı.

İlk Kent Lokantası Bey Mahallesi'nde Açıldı

Başkan Oya Tekin, kent lokantalarının, CHP’li belediyelerin sosyal yardımları güçlendirme vaadinin bir parçası olarak hayata geçirildiğini belirtti. Derinleşen yoksulluk karşısında halkın yanında olduklarını ifade eden Tekin, "Vatandaşlarımıza nefes aldırmak için bu lokantaları kuruyoruz. İnsanın karnını doyurması en temel insan haklarından biridir. Sosyal demokrat belediyeler olarak, yoksullukla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz," dedi.

Kent Lokantaları Yaygınlaşacak

Seyhan Belediyesi’nin açtığı bu ilk kent lokantası, dar gelirli ailelere destek olmayı hedefleyen sosyal projelerin sadece başlangıcı. Başkan Tekin, benzer projelerin diğer mahallelerde de hayata geçirileceğini ve bu sayede daha fazla vatandaşa ulaşmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Motosikletli Kurye Kaza Yaptı: Hafif Yaralandı

Manavgat'ta Motosikletli Kurye Kaza Yaptı: Hafif Yaralandı