Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Muğla'da ücretsiz wi-fi hizmetinden 40 bin kişi yararlandı

Muğla'da ücretsiz wi-fi hizmetinden 40 bin kişi yararlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin 7 ilçe ve 18 farklı noktada verdiği wi-fi hizmetinden 40 bin kişi yararlandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da ücretsiz wi-fi hizmetinden 40 bin kişi yararlandı
KAYNAK: İHA

Muğla Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların ve öğrencilerin yoğun olarak kullandığı alanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmeti sunarak dijital dünyaya erişimi kolaylaştırıyor. Belediye, il genelinde yedi ilçede, 18 farklı noktada sunduğu sınırsız internet hizmetiyle büyük bir fark yaratıyor. 2024 yılı başından itibaren yaklaşık 40 bin kişinin yararlandığı bu hizmet, vatandaşlardan büyük takdir topluyor.

A W217440 02 Result

'Üniversite Öğrencileri İçin Hayati Bir Hizmet'

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği son sınıf öğrencisi Cem Ozan Yılmaz, internetin hayatlarının vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve belediyenin sunduğu ücretsiz Wi-Fi hizmetinin çok işlerine yaradığını belirtti. Yılmaz, 'Ücretsiz Wi-Fi hizmeti ile Kötekli Yoğurtçu Parkı’nda tanıştım. Birçok noktada mevcut olduğunu biliyorum. Sürekli kullanıyoruz; bilgisayarlar, telefonlar elimizde. Bu tür bir ücretsiz Wi-Fi noktası olması kesinlikle işimize yaradı,' dedi.

'İnternet Paketleri Çok Pahalı, Ücretsiz Wi-Fi Büyük Rahatlık'

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Biyokimya Bölümü doktora öğrencisi Yiğit Deveci, internet paketlerinin oldukça pahalı olduğuna dikkat çekerek, ücretsiz Wi-Fi hizmetinin çok faydalı olduğunu belirtti. Deveci, 'Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları çok verimli. İnternetle ilgili hizmetler gerçekten çok faydalı, ben de kullandım. Günümüzde internet paketleri çok pahalı. Bu yüzden ücretsiz Wi-Fi hizmetlerinin çok yararlı olduğunu düşünüyorum,' dedi.

A W217440 01 Result

'Öğrenciler İçin Yoğun Kullanılan Alanlarda Wi-Fi Hizmeti Çok Önemli'

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Spor Bilimleri son sınıf öğrencisi Gamze Akkaya, interneti sosyal medya ve diğer uygulamalar için sıkça kullandıklarını, bu yüzden öğrencilerin yoğun olduğu alanlarda ücretsiz Wi-Fi hizmetinin kurulmasının çok önemli olduğunu vurguladı. Akkaya, 'Bazı telefon hatları çekmiyor. Wi-Fi burada daha kullanışlı oluyor. Yoğurtçu Parkı’nda olması büyük avantaj sağlıyor çünkü öğrenci yoğunluğu burada. Bu alan bütün öğrenciler için çok daha iyi oluyor,' dedi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin sağladığı ücretsiz Wi-Fi hizmeti, öğrencilerin ve vatandaşların günlük yaşamlarını kolaylaştırmaya devam ediyor. Bu hizmet, dijital dünyanın kapılarını açarak, ekonomik zorluklarla mücadele edenler için büyük bir destek sağlıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Survivor All Star'da Haftanın Üçüncü Bireysel Dokunulmazlık Mücadelesi: Kim Kazandı?

Survivor All Star'da Haftanın Üçüncü Bireysel Dokunulmazlık Mücadelesi: Kim Kazandı?