Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Konyaaltı’nın pehlivanları iddialı

Konyaaltı’nın pehlivanları iddialı

Bu yıl 15-16 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne sayılı günler kala Konyaaltı Belediyespor güreşçileri kamp çalışmalarına hız verdi. 25 sporcu ile Korkuteli’nde kondisyon ağırlıklı çalışan güreşçiler haftanın iki günü de Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadı’nda yağlı güreş idmanı gerçekleştiriyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı’nın pehlivanları iddialı

 

Bu yıl 15-16 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne sayılı günler kala Konyaaltı Belediyespor güreşçileri kamp çalışmalarına hız verdi. 25 sporcu ile Korkuteli’nde kondisyon ağırlıklı çalışan güreşçiler haftanın iki günü de Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadı’nda yağlı güreş idmanı gerçekleştiriyor. Konyaaltı Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, başpehlivanlıkta bu sene İsmail Balaban, Turan Balaban, Hasan Cengiz, başaltı boyunda Sinan Kaya temsil edecek. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinde bu sene bir ilk gerçekleşecek. Konyaaltı Belediyesi’nin ikiz başpehlivanları İsmail ve Turan Balaban’ı başpehlivanlık boyunda ilk kez ikiz kardeşler olarak mücadele edecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’de her yıl olduğunu gibi yine sene de Kırkpınar Güreşleri’nde önemli başarılar elde edeceklerine inandıklarını söyledi. Başkan Böcek, “Başpehlivanlarımız bu yıl sıkı bir hazırlık dönemi geçiriyor. Kırkpınar öncesi gerçekleşen güreşlerde bir çok kez birincilik kürsüsüne çıktılar. İsmail Balaban, Turan Balaban ve Hasan Cengiz ve bu yıl başaltı boyunda takımımıza yeni katılan Sinan Kaya’dan önemli başarılar bekliyoruz. Altın Kemeri Konyaaltı’na yeniden getirmek istiyoruz. Alt boylardan en üst boylara kadar iddialı güreşçilerimiz var. Konyaaltı Belediyesi olarak Ata sporumuz güreşin her zaman destekçisiyiz” dedi.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Kemerspor 2003’le hiç bir bağımız kalmamıştır”

‘Kemerspor 2003’le hiç bir bağımız kalmamıştır”