Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da firari hükümlüyü yakalamak isteyen polise saldırı

Adana'da firari hükümlüyü yakalamak isteyen polise saldırı

Adana’da uy*şturucu ticareti suçundan 21 yıl hapis cezası bulunan zanlıyı yakalanmak isteyen polise yakınları ve çevredekiler saldırdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da firari hükümlüyü yakalamak isteyen polise saldırı
KAYNAK: İHA

Adana’nın Yüreğir ilçesi Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde, uy*şturucu ticaretinden 21 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Engin D.’nin yakalanması için polis tarafından operasyon düzenlendi.

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü Araştırma Ekipleri, hükümlünün mahallede bulunduğunu tespit ederek baskın gerçekleştirdi. Ancak operasyon sırasında Engin D.'nin yakınları ve çevredeki bazı kişiler, polise saldırarak engel olmaya çalıştı.

Hükümlü Kaçmaya Çalıştı, Polis Müdahale Etti

Olay sırasında Engin D. kaçmaya çalıştı, ancak polis tarafından ayaklarından vurularak etkisiz hale getirildi. Yaralanan hükümlü, polis gözetiminde hastaneye götürüldü. Bu sırada, Engin D.’nin yakınları ve çevredeki kişiler, polis araçlarına zarar vererek olayın büyümesine neden oldu. Yaşananlar, çevredeki vatandaşlar tarafından saniye saniye görüntülendi.

6 polis yaralandı

Polis ekibi tarafından hastaneye götürülen Engin D.’nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Mahalleliler ve hükümlünün yakınları tarafından saldırıya uğrayan 6 polis yaralandı. Olayda 3 polis aracı da taş ve sopalarla zarar gördü. Emniyet olaya karışanları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bilecik Belediyesi Atık Yağları Toplayarak Çevreyi Koruyor

Bilecik Belediyesi Atık Yağları Toplayarak Çevreyi Koruyor