Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel İkinci Kadınlar Plajı geliyor

İkinci Kadınlar Plajı geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye personeli ile piknik yaptığı Topçam’da ikinci Kadınlar Plajı’nı yapacaklarını söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
İkinci Kadınlar Plajı geliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, belediye personeli ile piknik yaptığı Topçam’da ikinci Kadınlar Plajı’nı yapacaklarını söyledi.

Başkan Menderes Türel, Büyükşehir Belediye personeli ile Topçam’da düzenlenen piknikte bir araya geldi. Büyükşehir çalışanlarının yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Türel, piknik organizasyonunu geleneksel hale getireceklerini söyledi. Personele seslenen Başkan Türel, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde küçük görev, büyük görev yoktur. Bugün Antalya’nın her köşesinde ne hizmet yapıyorsak sizlerin eseridir, sizlerin gayretlerinizdir. Kendinizle övünebilirsiniz, gurur duyabilirsiniz. Bizim belediyemizde küçük görev-büyük görev, alt kademe-üst kademe diye bir şey yoktur. Bizde herkes eşittir. Bizde her görev en az benimki kadar, bir belediye başkanı kadar önemlidir. Sizler görevlerinizi yapıyorken kendinizi benim yerime koyabilirsiniz” dedi.

 KADINLAR PLAJI MÜJDESİ

Büyükşehir Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Antalya’ya Topçam’da yeni bir kadınlar plajı kazandıracakları müjdesini veren Türel, “Buraya geliyorken hemen girişte yeni bir projemiz için toplantı yaptık. Antalya’mıza yeni bir kadınlar plajı daha inşallah burada kazandıracağız. Bu müjdeyi de buradan sizlerle beraber paylaşayım. Öyle bir kadınlar plajı olacak ki dünyada örnek gösterilecek. Bizi ilk kadınlar plajımızı yapıyorken eleştirdiler, bu ülkeyi ayrımcılık yapıyorlar, bölecekler diye hep bizi haksızca iftiralarla eleştiriye tuttular. Ne oldu? Şimdi kadınlar plajımızda, CHP’lisi, MHP’lisi, AKP’li kadın vatandaşlarımız, farklı mezheplere sahip tüm kadınlarımız orada en güzel şekilde hizmet alıyorlar. Yabancı uyruklu vatandaşlar oradan istifade ediyor. Almanı, Rus’u hepsi orada. Hani kadınlar plajı ayrıştıracaktı? Hani bu milleti bölecekti? Şimdi orada Müslüman’ı, Gayrimüslimi, Alevi’si Sünni’si, AKP’lisi CHP’lisi, MHP’lisi, hepsi orada en güzel şekilde buluşuyor, bir araya geliyor. Demek ki Kadınlar Plajı memleketi ayrıştırmaz aksine birleştirir, bütünleştirirmiş” şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir Marşı coşkusu

İzmir Marşı coşkusu