Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Çevre mühendisleri gala yemeğinde buluştu

Çevre mühendisleri gala yemeğinde buluştu

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi, 'Meslek Onur Yılı Plaket Töreni ve Gala Yemeğinde bir aya geldi. Gecede konuşan Oda Başkanı Lokman Atasoy, genç çevre mühendislerinin istihdam edilmelerinin önemli olduğunu söyledi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Çevre mühendisleri gala yemeğinde buluştu

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi,  'Meslek Onur Yılı Plaket Töreni ve Gala Yemeğinde bir aya geldi. Gecede konuşan Oda Başkanı Lokman Atasoy, genç çevre mühendislerinin istihdam edilmelerinin önemli olduğunu söyledi.

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi’nin 'Meslek Onur Yılı Plaket Töreni ve Gala Yemeği, Hotel Su’da gerçekleştirildi. Büyük bir katılımın olduğu geceye Çevre Mühendisleri Odası üyelerinin yanı sıra siyasiler ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri de büyük ilgi gösterdi. TMMOB Çevre Mühendisleri Odası Genel Başkanı Baran Bozoğlu’nun da katıldığı özel gecede, meslekte 20 ve 25 yılını dolduran çevre mühendislerine plaketleri verildi.

 

İŞİMİZİN KOLAY DEĞİL

Çevre Mühendisleri Odası Antalya Şubesi Başkanı Lokman Atasoy, gecede yaptığı konuşmada çevreye ve çevre mühendisine sahip çıkılmasını istedi. 25 yıllık genç bir olduklarını hatırlatan, “Çok farklı alanlarda çevre yönetimlerini ve çevre yönetim uygulamalarını hayata geçirecek genç çevre mühendisi arkadaşlarımızın istihdam edilmelerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Birçok meslek alanıyla iletişim halinde olan multidisipliner çevre mühendisliği dalının önemsenmesi gerektiğini tekrar belirtmekte fayda görüyorum. Çevre Mühendislerinden beklenti ve sorumluluğumuz oldukta fazla. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. 25 yıllık çok genç bir odayız. Bu süre içerisinde gasp edilen haklarımızın hep mücadelesini vermeye çalıştık. Halen onun mücadelesi içerisindeyiz. Bugünlere ulaşmamız çok da kolay olmadı” diye konuştu.

 

ÇEVRE MÜHENDİSİ YAŞAMALI!

Atasoy, konuşmasının sonunda Şeyh Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın’ sözüne vurgu yaparak şöyle dedi:  “Çevreyi yaşatmalıyız ki insan yaşasın hatta daha ötesinde çevre mühendisi yaşamalı ki çevre yaşasın. Çevre kirliliğinin, çevre tahribatının arttığı günümüzde çevrenin korunabilmesi ancak çevre teknolojilerinin, bilime ve tekniğe dayalı mühendislik çalışmalarının ortaya konmasıyla mümkün olacaktır. “ Kubilay ELDEMİRCİ

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galibiyeti kaçırdık..

Galibiyeti kaçırdık..