Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Adana'da tec*vüz ettiği çocuğu kanalizasyona atmıştı! Hapisten çıkınca arkadaşını öld*rdü

Adana'da tec*vüz ettiği çocuğu kanalizasyona atmıştı! Hapisten çıkınca arkadaşını öld*rdü

Adana'da 1998 yılında 9 yaşındaki bir kız çocuğuna tec*vüz edip öldüren ve tahliye olduktan sonra arkadaşını da öldüren Atilla Cücü, yeniden cezaevine girdi. Kızını kaybeden acılı anne, yaşananlara isyan etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da tec*vüz ettiği çocuğu kanalizasyona atmıştı! Hapisten çıkınca arkadaşını öld*rdü
KAYNAK: İHA

Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Cin*yet Büro Amirliği, ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Murat Arlı'nın cesedini bulmak için özel bir ekip kurdu. Otogarda çalışan Arlı'nın cesedi, 10 Mart'ta Karataş ilçesinde deniz kıyısında çuval içinde battaniyeye sarılı ve çürümüş halde bulundu. Cin*yeti araştıran ekip, Arlı'nın kapalı olan cep telefonunun IMEI numarasını takibe aldı. Dört ay sonra telefonun Kars'tan sinyal verdiği tespit edilince, yapılan araştırmada telefonun Arlı'nın otogarda birlikte değnekçilik yaptığı arkadaşı Atilla Cücü'nün oğlu tarafından kullanıldığı belirlendi. Polis, Adana ve Kars'ta eş zamanlı operasyon düzenleyerek aralarında Cücü ve oğlunun da bulunduğu beş şüpheliyi gözaltına aldı.

A W263823 01 Result

Cücü cin*yeti İtiraf Etti

Emniyetteki sorgusunda cin*yeti itiraf eden Atilla Cücü, 'Otogarda beraber kalıyorduk. Birlikte içki içmiştik, kavga ettik. Bir anlık öfke ile arkadaşımı döverek öldürdüm. Daha sonra cesedi battaniyeye sardım ve çuvala koyduktan sonra motosikletimle taşıyarak drenaj kanalına attım. Çok pişmanım,' dedi. Nöbetçi hakimliğe çıkarılan şüphelilerden Atilla Cücü tutuklanırken, diğer dört kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Geçmiş Suçları Yeniden Gündeme Geldi

Atilla Cücü'nün 1998'de cin*yet ve tec*vüz suçlarından cezaevine girdiği ve kısa süre önce tahliye olduğu öğrenildi. O dönem komşusunun 9 yaşındaki kızı Tuğçe Omita'yı kandırarak evine çağıran Cücü, küçük kıza burada tec*vüz ettikten sonra onu öldürmüş ve cesedini battaniyeye sararak drenaj kanalına atmıştı.

A W263823 03 Result

Acılı Anne Yaşadıklarına İsyan Etti

Atilla Cücü'nün cezaevinden çıkıp yeniden cin*yet işlediğini televizyonda izlediği haberde gören Tuğçe Omita'nın annesi Döne Omita, yaşadıklarını gazetecilere anlattı. Omita, 'Meğer ölmemiş de tahliye olmuş. Ve yine cin*yet işlemiş. Kat*llerle beraber yaşıyoruz. Can güvenliğimiz yok. Bu adam benim kızımı öldürüp kanalizasyona atmıştı. Onu televizyonda görünce kızımın öld*ğü güne geri döndüm. Sinir krizi geçirdim. Yaşadığım acıyı tarif edemiyorum.' dedi.

Kızını Yaşatma Çabası

Diğer kızının da kanser hastası ve yatalak olduğunu belirten Omita, 'Kızımın beyninde tümör var. Eşim de hasta ben de hastayım. Acılar içinde yaşıyoruz. Şimdi ise kızımın katilini tekrar görmek bizi paramparça etti. En azından kızımı yaşatmak istiyorum,' diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Haziran ayı dış ticaret endeksleri açıklandı

Haziran ayı dış ticaret endeksleri açıklandı