Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Videolar Antalya Vinello Müzik Sınırları Aştı: Antalya'dan Gaziantep'e Yayılıyor!

Vinello Müzik Sınırları Aştı: Antalya'dan Gaziantep'e Yayılıyor!

Antalya’da adından söz ettirmeyi başaran çalışmalarıyla, konsept ve tasarımlarıyla tercih edilen Vinello Müzik, 2018 yılından bu yana Antalya’da en çok takip edilen ve tercih edilen grup oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Süleyman Gezici

Kurulduğu günden bu güne aralıksız faaliyetlerini ve programlarını kusursuz bir şekilde sürdüren Vinello Müzik kokteyl, gala, misafir karşılama, düğün ve nişan girişlerinde en seçkin dünya literatüründe yer alan eserler ile misafirlerine unutulmaz programlar sunuyor.

ANKARA’NIN ARDINDAN GAZİANTEP HAZIRLIĞI

Vinello Müzik Kurucusu ve Şefi Selin Dilek yaptığı açıklamada, grubun seçkin kimliğinin Antalya sınırlarını aştığını, Ankara’da Vinello Müzik grubunun bir kolunu oluşturduklarını söyledi. Selin Dilek, “Şimdi sırada Gaziantep var. Burada ki müzisyen ve sanatçı meslektaşlarımızı bir araya getirmeyi planlıyoruz. Bundan birkaç ay önce Almanya’ya ziyaretler gerçekleştirdim. Aynı formatı Almanya’da da gerçekleştirmeyi arzu etmekteyiz. İtalya’da uzun süre bulundum. İtalya’nın sokak sanatçılarını bir araya getirmeyi arzu ediyoruz. Bu konuda çalışmalarım ve değerlendirmemiz devam etmektedir. Vinello Müzik Grubu hem kostüm hem de repertuar olarak organizasyonlarda farkını sunmayı sürdürmektedir” diye konuştu
Vinello Müzik büyük organizasyonlar, toplantı ve Programlarda tercih edilirken son olarak Alanya’da Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) toplantısında sahne aldı. Grup gecedeki performansı ile büyük beğeni ve alkış aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
A101 ile Müge Anlı iş birliğine imza attı: Yeni reklam filmi yayında

A101 ile Müge Anlı iş birliğine imza attı: Yeni reklam filmi yayında